16 Mayıs 2009 Cumartesi

Play-Off' da İlk Maçların Ardından


Bugün oynanan Galatasaray - Beşiktaş maçı ile play-off' da ilk maçlar tamamlandı. Favorilerin kazandıkları ilk maçlarda alınan sonuçlar şu şekilde:

Fenerbahçe Ülker - Antalya Büyükşehir Belediyesi: 89-63
Fenerbahçe Ülker maçtan önce mutlak favoriydi. Skor maçın başlarında denk gidiyor gibi görünse de Fenerbahçe Ülker zorlanmadan kazandı ve durumu 2-0' a getirdi.

Türk Telekom - -Mersin Büyükşehir Belediyesi: 80-78
Baktığımızda kötü bir basketbol oynayan ama yine de serinin favorisi olan Telekom, Mersin karşısında zor da olsa galip gelmeyi başardı. Mersin' deki maçlar güzel olacağa benziyor. Her şey olabilir. Mersin en az bir maç alacaktır bence; hatta iki maçı da alırsa şaşırmam.

Efes Pilsen - Darüşşafaka Cooper Tires: 76-47
Sonucu belli olan maç desek yanlış olmaz heralde. Daçka' nın Efes' e rakip gibi oynayacağına inanan var mı? Türk Basketbolu' ndan böyle olaylar temizlenmeli. Daha önce Fenerbahçe Ülker, Alpella olayı; şimdi de bu. Yakışmıyor...

Galatasaray Cafe Crown - Beşiktaş Cola Turka: 84-74
Kalite olarak olmasa da mücadele açısından iyi bir seri olacağını belirtmiştik önceki yazımızda. Öyle de oldu. Kalite alışık olduğumuz gibi yerlerdeydi ama maç çekişmeliydi. Aynı şeyleri tekrarlamak istemiyorum ama Koray Hoca sağolsun sürekli tekrarlatıyor. Biraz savunma, biraz set hücumu. Nolur be hoca. Bari bunları yaptır...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir