22 Haziran 2009 Pazartesi

Aurelio %70 Fenerbahçe'ye

Futbol hayatına Türkiye’de devam etmeyi planlayan yıldız oyuncunun, İspanyol kulübünün Başkanı Lopera ile masaya oturup, transferi için izin isteyeceği öğrenildi. Sarı-Lacivertli taraftarların da takımda görmek istediği Aurelio’ya bonservis bedeli ödemek istemeyen Fenerbahçe, gelişmeleri yakından takip ederken başarılı futbolcunun taliplileri de çoğaldı.

İngiliz Blackburn Rovers, Alman Hamburg ve İspanyol Villa Real kulüplerinin istediği Aurelio’nun ise gönlünün Fenerbahçe formasını giymekten yana olduğu kaydedildi. Betis’in La Liga’ya veda etmesinin ardından ikinci ligde oynamak istemeyen milli futbolcunun, transfer iznini alabilmek için tüm şartları zorlayacağı ifade edildi.

Şekip Mosturoğlu Aurelio ile ilgilenmediklerini ancak bonservis sorununu çözerse onu alabileceklerini söylemişti. Yani istemem ama yan cebime koy hesabı. Aurelio sorunlu bir biçimde ayrılmıştı Fenerbahçe'den mahkemeler falan olmuştu. Şimdi hiç bir şey olmamış gibi gel buyur demek üstüne üstlük bonservis bedeli ödemek falan ters gelecektir Fenerbahçe'ye. Kendilerince haklılarda. Ayrıca işlerde Fenerbahçe'nin istediği gibi gidiyor. Aurelio kulüp başkanıyla bonservis pazarlığını bile kendisi yaptığına göre..

Bu transferin gerçekleşmesi Fenerbahçe açısından çok güzel olacaktır. Savunmaya dönük bir ortasaha oyuncusunun yokluğunu hissetti bütün sezon. Kimse bana Selçuk falan demesin. Selçuk ile Aurelio'yu kıyaslamam bile. Gerçek bir takım oyuncusudur Aurelio, bencil değildir ki buda sanıyorum Fenerbahçe'nin en çok ihtiyaç duyduğu şey. Yalnız transferi gerçekleşirse başkanın pek içli dışlı olacağını zannetmiyorum. Malum olaylar yüzünden iki tarafta çok yıprandı bu yüzden ilk etapta sanıyorum çok bir araya gelinmez. İmza töreni falan diğer başkanlar aracılığıyla gerçekleştirilir. Zaten Betis'e transfer olduktan sonra açık açık söylemişti Aziz Yıldırım'dan korktuğunu. Transfer %70 gerçekleşecek. Kalan %30'luk payı ise Real Betis'in tavrı oluşturuyor. Sonuçta iş onlarda bitecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir