3 Haziran 2009 Çarşamba

Biz Yönümüzü Şaşırmışız

Sporx'te haberleri okurken güzel bir haber gördüm. Kaleyi şaşıranlar diye. Kendi kalesine gol atan futbolcuları yazmış Anadolu Ajansı. Futbolda herşey var tabi ama taraftarı olduğum takım futbolcusu bile olsa kendi kalesine gol atan bir futbolcu bana hep komik gelmiştir. İçimden bu tarz bir gol gördüğümde her zaman "şaşırmış bu yaa" derim gülümseyerek.

Bu sezon bu talihsizliği kimler mi yaşamış? Gelin bir bakalım bu listede kimler var; Burak (Ankaragücü), Can, Edu (Fenerbahçe), Ediz (Ankaraspor), Ümit Karan, Emre Aşık, Mehmet Topal (Galatasaray), Tutoric, Emirhan (Kocaelispor), Sivok (Beşiktaş), Vahap (Antalyaspor), Krathocvil (Denizlispor), İbrahim (Bursaspor), Mahmut, Barbosa (İstanbul Belediye), E.Toraman (Eskişehir), Arda, Orhan Şam (Hacettepe), Souleymonou (Kayseri), Momha (Gençlerbirliği), Cesar (Gaziantepspor).

Bu konuda en sıkıntılı isim Eskişehir'in başarılı savunma oyuncusu Emre Toraman şüphesiz. Bursaspor'un Eskişehir'i 2-1 yendiği maçta Bursa adına 2 golüde kim kaydetti bilin bakalım. Evet Emre Toraman. Bursa'nın o maçı kazanmasının sebebi olmuştu. Bu konuda en sıkıntıda olan takım ise Galatasaray. Emre Aşık, Ümit Karan ve Mehmet Topal ile 3 defa kendi ağlarını havalandırdı sarı kırmızılılar. Yani tam tabirle; Abi naaptınız siz yaa?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir