26 Haziran 2009 Cuma

Efes' te Sıradaki Hedef İlyasova mı?


Rakocevic transferi ile bütün dikkatleri üzerine çeken son şampiyon Efes Pilsen' in Şimdi de hedefinde Ersan İlyasova olduğu iddia ediliyor. İspanya Ligi ACB' de sezonu şampiyon tamamlayan Barcelona' nın yıldız oyuncusu Ersan' ın ise buna ne cevap vereceği merak konusu.

Efes Pilsen' in daha önce 4 numara için Mirsad ile ilgilendiğine dair haberler çıkmıştı ama Mirsad geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Ülker ile kontratını uzattı. Şimdi ise Ersan, Mirsad' dan çok daha iyi bir oyuncu benim gözümde. Tabiki Ersan' ı kadroya katmak çok zor ama Efes Pilsen bunu başarırsa neredeyse sezon başlamadan şampiyonluğun en büyük favorisi olacak.

Bu yıl Efes' te hedefler sadece lig şampiyonluğu değil. Geçen sene Efes Pilsen tarihinde ilk defa Euroleague' te gruplardan çıkamadı. Şimdi bu başarısızlığı unutturup taraftarlarına Euroleauge' de en azından bir F-4 hediye etmek istiyorlar.

Rakocevic ile guard mevkisini Avrupa' nın en önemli oyuncularından biri ile; Eoroleague sayı kralı ile doldurdular. Rakocevic' i getirmek gerçekten kolay değildi. Efes Pilsen sırf bu yüzden bile teşekkürü hakediyor; bizlere seneye böyle kaliteli bir oyuncu izlettireceği için. Şimdi yanına bir de Ersan gelirse tadından yenmez. Umarım transfer gerçekleşir ve seneye daha kaliteli oyuncular; daha kaliteli bir lig izleriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir