12 Haziran 2009 Cuma

Elini Ver Kolunu Kurtarama {Luis Aragones}


Fenerbahçe bu sezonki kötü gidişin ardından Luis Aragones ile yola devam edemeyeceğini anladı ve sözleşmesini feshetmek istediğini açıkladı kamuoyuna. Akılda olan şuydu sezon sonunda; makul bir tazminat ödenecekti. Aragones ile yollar ayrılacaktı. Yeni teknik direktör (ki bu Daum olacak) getirilip imza attırılacak ve transferlere başlanacaktı. Fakat evdeki hesap malesef çarşıya uymadı.

Aragones'in avukatları hemen hemen 2 haftadır İstanbul'da Fenerbahçe yönetimi ile pazarlık yapıyorlar. Ama bir arpa boyu yol alabildiler mi? Malesef hayır. Elini veren kolunu kurtaramıyor yani. İşin kötüsü İspanyol gazetelerinin en elitlerinden biri olan Marca gazetesininde yorumu; "Fenerbahçeli yöneticiler, kalan 1 yıllık kontratı ödememek için her türlü zorluğu yapacaklarını gösterdiler" şeklinde. Yani gerek Fenerbahçe'nin gelecek sezon transferleri gerekse Türk futbolunun itibarı açısından tatsızda bir durum oluşmaya başladı. Ayrıca bu kadarlada kalmıyor haberler. Josico ile ilgili olarakta "Diğer Kurban" şeklinde bir başlık atılmış. Şimdi tamda transfer döneminde Fenerbahçe'nin teklif yaptığı yada yapacağı herhangi bir oyuncu şu haberi okusa neye güvenip gelecek Fener'e? Biraz daha dikkatli transfer yapmakta fayda var. Bununda en güzel yolu şüphesizki transfer komitelerine daha büyük önem vermek.

Birde espri ile lafı tatlı bağlayalım. Facebook'ta bir grup kurmuşlar Galatasaray taraftarları ezeli rakiplerine atıfta bulunarak. Grubun ismi şu; "Haldun Üstünel fenerbahceye transfer dersi versin.azizin paraları bitmesin" Bu elbette işin şakası ama Haldun Başkan'ın başarısıda gerçekten yadsınmaz bir gerçek olmaya başladı. Neyse sürç-ü Lisan ettimse affola.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir