5 Haziran 2009 Cuma

Elveda Hedefler ve Zafer Kalaycıoğlu

http://sportifcumleler.blogspot.com/2009/06/hedefler-kuculuyormu.html

Bu haberimizde Yiğit Şardan' ın basın toplantısından bir bölümü aktarmıştık sizlere. Tam olarak ne olacağı belli değil gibi görünüyordu ama bugün belli oldu sanırım. Erkek Basketbol Takımı' nın başına Okan Çevik' in getirildiği açıklandı kulüp tarafından. Şaka gibi değil mi? Biz bayağı bir küçülmüşüz anlaşılan. Seneye hedefler nedir aceba? Lig' de kalmak mı ya da daha iyimser olayım; son sıralardan play-off' a girmek olabilir mi? Bir de unutmadan belirtelim bütçenin 2 Milyon $ olacağı söyleniyor. Biraz çok sanki 200-300 milyara takım kurabilirdi.

Bir de takımın başına getirmediğiniz ''liseli'' kaldı mı? Yakında basketbol takımında koç olmak için Galatasaray Lisesi mezunu olma zorunluluğu aranırsa şaşırmam. Küçük olsun benim olsun zihniyeti. Yazıklar olsun sizin zihniyetinize. Çekin şu ellerinizi basketboldan.

Neyse, bana göre bu olay bayan takımı için iyi olmuştur. Okan Çevik takımı Euro Cup' ta şampiyon yapmıştı ama bence iyi bir koç değil. Bayanlarda bile yetersizliği bariz belli olan bir koç aceba şimdi erkeklerde ne yapacak?

Oktay Mahmuti' lerin, Repesa' ların ismini telafuz ederken Okan Çevik. Hayırlı olsun.

Uzun süredir düşünülüyormuş duyduğuma göre. Okan Çevik' in de erkek takımının başına geçmesiyle artık bir engel de kalmadı. Kısa bir süre içinde açıklanacağını tahmin ediyorum.

Burdan Dedehayır' ı anmamak olmaz şimdi. Fenerbahçe' den oyuncu almam diyen Dedehayır' ı. Oyuncu almam ama koç alırım. Harikasın. Yanında Nevriye falan da gelebilir. Bizim için sorun olmaz Dedehayır. Bizi alıştırdın artık!

Son olarak da Dedehayır sene sonu bırakacağım demişti. İki ay sonra da diğer senenin (bu sene) planlarını yapmaya başladı. Peki buna ne denir. Bize söylediğimizin arkasında durmaya öğrettiler. Seninki nasıl iş Sayın Dedehayır?

''Senle her gün karanlık, sensiz her gün aydınlık.'' Bırak artık nolur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir