1 Haziran 2009 Pazartesi

Mabede Hoşgeldin Kaptan

Cumartesi günü oynanan Sivas maçının en güzel yönlerinden birtanesi Tugay Kerimoğlu'nun maçı izlemek için tribünlerde olmasıydı. Haftaiçi gelen haberlerde Tugay'ın maçı izlemeye geleceği ayrıca kendine bir plaket sunulacağı söylenmişti.

Derken cumartesi akşamı gelmiş tribünler dolmuştu. Aslında maçtan çok Tugay bekleniyordu. Ki yapılan tezahüratlarda ve açılan pankartlarda hep Tugay'a dair bir şeyler vardı. Tribünler maçtan önce sadece "Tugay buraya Tugay buraya" diye tezahürat ederken pankartlardan en dikkat çekicisi resimdede gördüğümüz; ''Tugay'ım aslanım, yuvana hoş geldin'' pankartı oldu. Adnan Polat tarafından bir plaket, Sivassporlu futbolcular adınada takım kaptanı Mehmet Yıldız tarafından çiçekler verildi Tugay'a ve tribüne maçı izlemek için gönderildi. Tugay için gelen sürpriz birde misafir vardı Samiyen'de. Başarılı sanatçı aynı zamanda çokta fanatik bir Galatasaray'lı olan Kenan Doğulu Sivasspor maçını Tugay Kerimoğlu ile yan yana izledi.

Sivas maçıyla ilgili bir diğer güzel olay ise Uğur'un Küçük Kaptan'ın yeniden sahalara dönmesi oldu. Onu Samiyen'in çimlerinde yeniden koşarken gördüğümde galiba ağlayacaktım. Bazen hani beklediğiniz an hiç gelmeyecekmiş gibi hissedersiniz ya işte Uğur'un sahaya çıkmasıda böyle bir duyguydu. Ve son olarak bir diğer güzel anektod ise Arda'nın iki gol birden atarak takımı hem galibiyete hemde Avrupa Ligine taşıması oldu. Arda attığı ikinci golde Bülent Korkmaz'ın yanında aldı soluğu. Takımda arkasından tabi. Bu kadar kenetlenmiş bir takımı bozacak olan yönetime çok şeyler demek geliyor içimden ama diyemiyorum, demek istemiyorum. Kaptan ilk geldiğinde yakacaksan canımızı sen yak diyen taraftarlar şimdi küfürlerle istifasını istiyor ya bu adamın ben buna tahammül edemiyorum işte. Yönetimde buna çanak tutuyor. Şu sezonun en günahsız isminin üstüne kalacak bütün günah. Yazık gerçekten çok ama çok yazık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir