24 Haziran 2009 Çarşamba

Pardon?!

Yemek yeni başlamıştı ki Aziz Yıldırım, Adnan Polat’a, "Başkan, yemeğe başlamadan önce söyleyeyim, Arda için 15 milyon Euro peşin ödemeye hazırız" dedi. Adnan Polat, tebessüm etti ve "Arda, Galatasaraylı, size gelmez" dedi. Bunun üzerine Yıldırım, "Yarım saat görüşme için izin verin, Arda istemezse zaten olmaz" dedi. Polat karşı teklifini getirdi: "O zaman biz de Gökhan Gönül ile konuşalım." Aziz Yıldırım, "Bırakın da bu sene iyi bir takım kurup, Avrupa’da bir Türk rüzgárı estirelim" diye yanıtladı. Adnan Polat, "Bizde transfere Haldun bakıyor, onunla konuşun isterseniz" dedi. Aziz Yıldırım bunun üzerine Haldun Üstünel’e dönüp "Demek muhatabımız sensin, gel otur bakalım konuşalım" dedi. Haldun Üstünel, "Estağfurullah başkanım, başkanların muhatabı başkanlar olur" diye yanıtladı. Aziz Yıldırım teklifini yineledi. Üstünel, hiç düşünmeden "Arda, Galatasaray’ın ruhudur. Galatasaray ruhunu satabilir mi?" diye bir soru sordu. Bunun üzerine Zafer Mutlu ile Mehmet Y. Yılmaz söze karıştı: "Arda, Fenerbahçe’ye gelirse söz veriyoruz biz de imza töreninde Galatasaray forması giyeriz" dedik. Aziz Yıldırım da gülerek "Hepimiz giyeriz" diye destekledi. Yemek biterken Hürriyet Gazetesi'nden Mehmet Y. Yılmaz bu konuşmayı yazmak için izin istedi. İki başkan da izin verdi.

Ağzım açık kaldı bu haberi okurken. Hani kaynak güvendiğim bir isim olmasa yine her zamanki saçma haberlerden birisi diyeceğim ama yok. Yazı için izin falan alındığı söyleniyor bu kadarıda yalan değildir sanırım. Arda Turan'ın Fenerbahçe forması giymesi.. Şu cümle bile tüylerimi diken diken etmeye yetiyor. Nasıl olabilir böyle bir şey aklım almıyor. Konuşmaya bile lüzum yok aslında. Değil 15, 25 milyon verilse Arda böyle bir şey zaten yapmazda Aziz Yıldırım nesine güvenip şu teklifle gelebilecek cesareti kendinde bulabiliyor ben onu anlamıyorum. Yoktan anlamaz mı bu adam? Ben Galatasaray'lılığımı törpülemek istedikçe Fener'in yeni vukuatları çıkıyor sonrada niye bu kadar karşısınız Fener'e derler. Benim başkanım gelip sizden Volkan'ı istese, Gökhan Gönül'ü istese siz ne düşünürdünüz çok merak ediyorum. Aziz Yıldırım'ın Arda Turan rüyasının sonlanmasını diliyorum. Zira bu sadece bir ütopya olarak kalır öteye gitmez. Resmi sitelerden yalanlama gelirsede güzel olur aslında. Reddedildiğini bilmek yerine bu konuşmanın hiç olmaması tercihimdir.

4 yorum:

  1. Aslında fazla ciddiye almamak gerek..

    Baksanıza bildiğiniz geyik yapılmış, şakalaşmışlar ikiside..

    Bizde Galatasaray forması giyeriz, hepimiz giyeriz falan..

    Pek ciddiye alınacak birşey yok, bizim Başkanda demiş bizde Gökhan Gönül'ü isteriz o zaman diye..:-)

    YanıtlaSil
  2. Nefret etmek için sebep yaratmayı seviyorsunuz.

    "Benim başkanım gelip sizden Volkan'ı istese, Gökhan Gönül'ü istese siz ne düşünürdünüz çok merak ediyorum."

    Galatasaray'dan nefret etmezdim, niye nefret edeyim ki? Talip olunur, alınır ya da alınmaz..

    Artı Arda hakkında bu konuşulanların da basit bir espri olduğuna inanıyorum.. Aziz Yıldırım Arda'yı verin Galatasaray forması giyerim de demiş..

    YanıtlaSil
  3. medya abartmış işte yine, adamlar şakalaşmış bariz bir şekilde.

    YanıtlaSil
  4. Bunun şakasına bile tahammülümün olmaması tuhaf bi durum evet :)

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir