24 Haziran 2009 Çarşamba

Tam Ortasındayım


Müthiş bir MFÖ şarkısıdır Tam ortasındayım bilirsiniz. Şarkıda derki; "Tam ortasındayım yağmurum, karın, soğuğun ortasındayım.." Hani 35 yaşta yolun yarısı demiş ya Cahit Sıtkı ordan bağlayayım dedim İbrahim Üzülmez haberini.

Beşiktaş, İbrahim Üzülmez ile 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Sezon sonu sözleşmesi biten milli futbolcu ile masaya oturan siyah-beyazlı ekip, 1+1 yıllık mukavele imzaladı. Oyuncunun ne kadar ücret alacağı açıklanmazken, maç başı ücreti de alacağı öğrenildi.

Mukavele şartlarından açıklananlar bunlar. Beşiktaş çok güzel bir iş yapmış aslında. Maç başı ücret benim en sevdiğim mukavele şekli. Yattığı yerden para kazanan adam olmamalı futbolcu çalıştığı kadar kazanmalı. Haketmeli aldığı parayı, hakkını vermeli ki biz daha sonra ona "paşa" diyemeyelim. Bu takımlar için bir prensip olmalı. Takımın hakkını korumak adınada çok güzel bir durum olacaktır zira. Bu tavrı tutturabilen takımlara başarılı derim. Günümüz futbolunda kuralların hepsi önce futbolcuyu korur. Demekki neymiş siz takım çıkarlarını kendiniz koruma altına almalıymışsınız. Takım çıkarları açısından sorarım size; maç yapmadan yıllık 3.5 milyonu cebe indiren bir Lincoln'ü mü istersiniz takımınızda yoksa oynadığı kadar para kazanacak olan İbrahim Üzülmez'i mi? Ben her türlü "deli İbo'yu" isterim. Tamam Lincoln'den daha teknik olmayabilir, futbol zekası çok müthiş olmayabilir, ama ben başkansam eğer benim asli görevim takımımın çıkarlarını korumaktır. Parasını idare etmektir. Yani iyidir ya maç başı ücret olayı. İnşallah her takım hayata geçirebilsin bunu.

İbrahim Üzülmez bu ara Fatih Hoca'nın son gözdelerinden. Bir kaç maçtır aday kadroyada çağırılıyor. Rüştü ile birlikte sanıyorum milli takımın en yaşlı oyuncuları ikisi. Demek ki yaşa değil yapılan işe bakmak lazımmış. Neyse Beşiktaş camiasına yeniden hayırlı olsun. Avrupa'da güzel maçlar çıkarsın takımda efsaneleşsin inşallah.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir