18 Haziran 2009 Perşembe

Real Barça'yı Yakalar mı? {Sportif Cümleler'e Göre Evet}


Geçtiğimiz hafta başlattığımız ankette Real Madrid'in Kaka, Cristiano Ronaldo gibi oyuncuları transfer etmesinin ardından bu sene tüm kupalarda fırtına gibi esen Barcelona'yı yakalayıp yakalayamayacağını sormuştuk. Şıklar arasında imkansız, yakalayabilir, çok küçük ihtimal ve ilgimi çekmiyor bulunuyordu. Çoğunluk oyunu yakalayabilir şıkkından yana kullanmış gördüğümüz kadarıyla.

Real Madrid ile Barcelona arasında süregelen rekabette bu sene ilginç olaylar yaşandı. Real önce Barça'ya kendi sahasında 6-2 yenilmesinin, sonrada şampiyonluğun ve Kral kupasının Barcelona'ya kaptırılmasının ardından yönetim yeniden yapılanmak zorunda kaldı. Ve başkanlığa 1 Haziran tarihinde Florentino Perez geldi. Gelişiyle ilk hamlesi Villareal teknik direktörü Manuel Pellegrini'yi takımın başına getirmek oldu. Ardından 65 milyon gibi bir ücretle Kaka'yı ve 94 milyon euroya da Cristiano Ronaldo'yu getirdi. Şimdi listedeki diğer isimler olan Ribery ve David Villa üzerinde duruluyor. Neyse anketimize dönersek 45 oy ve %51'lik bir oran ile yakalayabileceği düşüncesindeyiz. Anketin ikinci sırasında 21 oy ve %25 oran ile çok küçük bir ihtimal ile yakalar bulunurken üçüncü sırayı 17 oy ve %19'lik oran ile imkansız şıkkı alıyor. Son sırasında ise 5 oy ve %5 oran ile ilgimi çekmiyor şıkkı bulunuyor. Biz Sportif Cümleler olarak Real Madrid'in Barcelona'yı yakalayabileceği ihtimali üzerinde fikir birliğine vardık. Hangi takım başarılı olursa olsun sevinen futbol seyircisi olacak. Müthiş bir sezon daha bizleri bekliyor zira.

2 yorum:

  1. euro'luk transfer bütçesini çalışan önliberoya ve saglam defans oyuncularına harcaacaktır..Perezin bu tutumu çok iyi gibi görünsede takım içinde çıkabilecek liderlik kavgaları,yıldız benim takımınen iyi oyuncusu benim tavırları Reali yıpratabilir ;ve hiç beklenmeyen bir hezimete sokabilir.İzleyip görücez

    YanıtlaSil
  2. Aslında Real bu işle en iyi başeden kulüplerden yani ben hatırlamıyorum sen yıldızsın ben değilim falan tarzı bir çekişme. Bu tip kadroların en büyük sıkıntısını teknik adamlar çekiyor bence :) Pellegrini'ye sabırlar diliyorum :)

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir