6 Haziran 2009 Cumartesi

Roberto Carlos Kalsın Diyoruz


Artık klasikleşen anketlerimizden bir tanesinin daha sonuna gelmiş bulunmaktayız bugün itibariyle. Geçtiğimiz haftaki şampiyon kim olur anketimizden Beşiktaş galip çıkmış yerine yeni anket olarak dört büyüklerde hangi futbolcunun yeni sezonda takımı ile devam edeceğini sormuştuk. Ciddi bir katılım yaşadık bu ankete biz kendi rekorumuzu egale ettik hatta. Gelelim anketin sonuçlarına;

Ankette 4 isim vardı. Beşiktaş adına ankete katılan isim Bobo'ydu. Fenerbahçe adına Carlos, Galatasaray adına Lincoln ve son olarakta Trabzonspor adına Song. Bobo ile ilgilenen kulüplerin oluşuyla, Carlos ülkesine döneceği haberleriyle, Lincoln'ün umursamaz tavırları yüzünden istenmeyen adam ilan edilmesiyle ve Song para ve yedek kalma sıkıntısı sebebiyle bu anketimizin kahramanları oldular. Carlos 29 oy ve %35'lik oran ile gelecek sezon kalmasını en çok istediğimiz futbolcu oldu. Carlos'u 27 oy ve %33'lük oran ile şampiyon takımın forveti Bobo, 14 oy ve %17 oran ile Lincoln, 11 oy ve %13 oran ile Song takip etti. Yani Sportif Cümleler takipçilerinin kalmasını en çok istediği isim Roberto Carlos oldu.

Şimdi gelelim yeni anketlere. Evet bu hafta için 2 tane anketimiz var. İlki Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Frank Rijkaard ile ilgili. Ne düşünürsünüz nasıl bakarsınız bunları yorumlarınızda belirtebilirsiniz. Anketimizin konusu başarılı olup olamayacağı ile ilgili. İkinci anketimiz ise şüphesiz haftasonuna damgasını vuran Mehmet Topuz transferi. Mehmet Topuz transferinde kim haklıdır? Mehmet hangi takımda devam etmelidir? Kayseri'nin yaptığı etik midir? Bu konudaki yorumlarınızıda bekliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir