24 Haziran 2009 Çarşamba

Sophia Bir Sene Daha Bizimle


Galatasaray Bayan Basketbol Takımı, oyuncumuz Sophia Young ile sözleşme yeniledi. Galatasaray formasını bir yıl daha giyecek olan Sophia Young, böylece aramızdaki üçüncü sezonunu geçirmiş olacak.

Sophia Young ile yenilenen sözleşme sonrasında resmi sitemiz Galatasaray.org'a değerlendirmede bulunan Galatasaray Bayan Basketbol Bölümü Direktörü Mihriban Oğuz şunları söyledi: "Takımımızda iki senedir forma giyen Sophia Young ıle bir senelık daha sözleşme imzaladık. Geçen sezon fiziksel bazı rahatsızlıklarından ötürü ocak ayından itibaren kadromuzda yer almıstı. WNBA'ın San Antonıo takımında forma gıyen Young, sezonu bittikten sonra, kısa bir dinlenme süresi gecirip İstanbul'a gelecek ve takım antrenmanlarına katılacak. İki senedir Galatasaray formasının hakkını vererek takımımız için mücadele eden oyuncumuz ile tekrar anlaşma sağladığımız için mutluyuz. Camiamıza hayırlı olsun"


Zaten biliyorduk Sophia ile anlaşacağımızı ama bir an önce resmiyete dökülmesi iyi oldu. Beni en çok mutlu eden kısım ise bu sene takıma erken dahil olacak olması. Bu konuda bazı şüphelerim vardı çünkü. Bu sene bildiğiniz gibi Euroleague' de mücadele edeceğiz. Eğer Sofi tekrar ocakta dönmek isterse işler bizim için iyi gitmeyebilirdi. Bu yüzden sezon başladıktan kısa bir süre sonra aramızda olacak olması beni sevindirdi.

Sezon yeni başladı sayılır ama biz yine de Sophia' nın WNBA' deki performansı ile ilgili de bilgi vermeye çalışalım. Sophia bu sezon forma giydiği 4 maçta 34,5 dakikada 18 sayı, 7.3 rebound ortalamaları tutturdu ve takımının Becky Hammon ile beraber en skorer ismi oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir