28 Haziran 2009 Pazar

TBL' de Transfer Gündemi


Daha önce koç olarak Murat Özyer ile anlaşan Türk Telekom, şimdi de Ümit Sonkol ile anlaştı. Ümit Sonkol çok ahım şahım bir oyuncu değil belki ama yine de katkı sağlayabilir. Özellikle Banvit' te iken can yakıcı üçlüklerini hatırlıyorum. Çok fazla süre alamasa da milli takıma kadar yükselmiş bir oyuncu. Umarım kendisi ve takımı için iyi bir sezon olur.

İki transfer hamlesi de ligin yeni ekiplerinden Tofaş' tan geldi. Tofaş, Beşiktaş Cola Turka' nın başarılı oyun kurucusu Mehmet Yağmur' u ve Çanakkale Belediyespor'dan Marko Kolariç'i kadrosuna kattı. Mehmet Yağmur iyi bir oyun kurucu mutlaka Tofaş' a yararlı olacaktır ama açıkcası Kolaric' i tanımıyorum. Yerlilerin çoğu zaten ikinci lig oyuncusu iken yabancıyı da ikinci ligden seçmek de pek akıllıca gelmedi bana zaten.

Bir haber de bizden var. Yeni sezon öncesi bütçenin azaltılacağı açıklanmıştı. Bu yönde bir transfer haberi var. Aliağa Petkim' den Chuck Davis ile ilgileniyormuşuz. Chuck Davis ligimizin iyi uzunlarından aslında; bizim gibi hedefi yarı final vs. olan takımlar için fena sayılmayacak bir oyuncu. Kadroya katılması halinde fayda sağlayabilir ama benim üzüldüğüm bir nokta var. Milo' dan sonra Chuck Davis' in o bölgede oynaması üzücü bir durum. Umarım bir mucize gerçekleşir ve Milo takımda tutulur. Davis ile Milo beraber çok iyi götürürler orayı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir