9 Haziran 2009 Salı

Ve Nihayet Arda'da Saba Tümer'de



Çok uzun zamandır takip ederim Saba Tümer'in programını. Habertürk'te hafta içi her gece çıkar aslanlar gibi işini yapar hemde en kalitelisinden. Dün gece ki konuğu Galatasaray'ın yaşayan efsanesi Arda Turan'dı. Arda'yı takip edenler bilir ne kadar neşeli ne kadar pozitif bir insan olduğunu. Dün gece yine mükemmeldi. Gerçi Arif abisinin (Arif Erdem) dediğine göre dün gece onun performansının %10'uymuş ama olsun bu bile insanları krize sokmaya yetti. Programın her anı güzeldide Arif Erdem'in telefonla bağlandığı an krize soktu izleyenleri. Çok güldük çok. Bu arada memleketin en dolu dolu gülen erkeği Kenan Doğulu en dolu dolu gülen kadını ise Saba Tümer bence. Bu kadın kahkaha atmaya başlayınca canım sıkkınken bile gülmek istiyorum.

Neyse Arda komik olmasının falan yanı sıra şöyle bir cümle etti ki Galatasaray'lıların gönüllerini bir kez daha fethetti. "Laf olsun diye söylemiyorum. Benim Galatasaraylılığım çocukluktan geliyor", "Bu forma ile kazandığım başarılarımı çocuklarıma göstereceğim. Gelecekte de Aslantepe'de bir taraftar olarak tribüne çıkıp Galatasaray'ı seyredeceğim. Altyapı olsun, başka bir görev olsun her zaman bu kulübe hizmet etmek istiyorum". Allah gönlüne göre versin Koca Kafa ne diyelim..

Bu arada programı kaçıranlar yada yeniden izlemek isteyenler için youtube'dan 4 parçaya ayrılmış halini buldum. İyi seyirler.
1. Parça - 2. Parça - 3. Parça - 4. Parça

4 yorum:

  1. fenerbahçe'ye transfer olsa, nefret ederim arda'dan. galatasaray'da daha çok seviyorum bu adamı.

    YanıtlaSil
  2. Oda bundan çok mutluluk duyuyor zaten programda da söyledi Fenerbahçe'lilerin Beşiktaş'lıların sevmesi çok gurur verici diye.

    YanıtlaSil
  3. Çok teşekkürler Serap ablacım =) süper bi programdı ya :D Arda öldürür insanı valla :) Seni çok seviyorum Koca Kafam =)

    YanıtlaSil
  4. Rica ederim ablacım :D onu sevmeyen ölsün zaten :D :D

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir