10 Haziran 2009 Çarşamba

Yeni Türk Lokumu Adayı


İngiltere'de ilk sezonunda zorlanmasına karşın bu sezon başarılı bir performans sergilediğini belirten Şanlı, ''Futbol hayatımı İngiltere'de sürdürmek istiyorum. Kendi takımımda değil, ama burada futbol oynayacağım. Buradaki futbolumla başarılı olup olmadığım isteyen takımlardan belli olmaktadır. Birçok takım ile temas halindeyim. Ancak takımların transferle ilgili olarak Middlesbrough'un bonservis bedelimi açıklamasını bekliyorlar. Miktar açıklanmadığı için resmi teklif yapılmıyor'' şeklinde konuştu.

Tugay Kerimoğlu artık bütün futbolcuların idol haline getirdiği bir isim oldu ülkemizde. Herkesin hayalidir Premier Ligde oynamak. Tugay bunu fazla fazla yerine getirdi. Hemde mükemmel bir sonla. Hatta kendini o kadar sevdirdi, o kadar başarılı oldu ki bu son yepyeni bir başlangıç oldu onun için. Middlesbrough güzel bir bonservis bedeli açıklar açıklamaz Liverpool başta olmak üzere Everton, Fulham gibi Premier Lig ekiplerinin teklif yapması bekleniyor.

Birde Türkiye'ye dönme konusunda demeç vermiş. ''Şimdilik Türkiye'ye dönmek istemiyorum. İngiltere'de oynamaktan keyif alıyorum. Ben Fenerbahçeliyim. Türkiye'ye dönersem Fenerbahçe'de oynarım. Transferimde önceliğim hangi kulüpte oynayacağımdır. Para ikinci planda kalıyor'' demiş. Açıkçası buna üzüldüm. Takip edenler bilir Tuncay'ı Galatasaray'da ne kadar çok görmek istediğimi. Tam tabirle hevesim kursağımda kaldı yani. İnşallah Premier Ligde başarılarının devamı gelir. Onu en iyi takımlarda gururla izleriz.

2 yorum:

  1. Boşuna üzülmeyin o tip cümleyi söyleyip de sözünü tutan kaç kişi varki zaten...

    YanıtlaSil
  2. :) doğru mantık aslında.

    Fakat sanırım bu sözü tutmasından ziyade tutmaması üzer beni. Tuncay'a verdiğim değerde sıfırlanabilir bu sebeple.

    Profesyonel futbolcuya hayır! :D

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir