25 Temmuz 2009 Cumartesi

Biz Geldik


Dün akşam yazdığım tadilat yazısı ile blogu kapatmıştık. Bugün ise bütün ayarları, yeni temayı, yeni slaytları ve yeni banner ı hallettik. Ben aslında bir günden uzun sürer zannediyordum ama beklediğimden kolay oldu. Acemilik işte :) Bugünden itibaren aralıksız kaldığımız yerden devam ediyoruz. Yeni tema ile ilgili fikirlerinizi bu konu altından yada mail olarak bize ulaştırırsanız çok mutlu oluruz. Ne kadar ortak çalışma olursa o kadar çok beğenileceğini düşünüyoruz zira. Yakında yine değişiklikler ilede karşınızda olacağız. Ama görsel açıdan bundan farklı olmayacak blog artık. Blogu ilk açtığınızda biraz kasabilir inşallah sorun olmaz bu. Nede olsa her güzel şeyin bir kusuru vardır değil mi? Halletmeye çalışacağım yinede bunu.

Bu arada mesajları ile Sportif Cümleler'i yalnız bırakmayan, merak eden, bir sorun mu var diyenlere sonsuz teşekkürler. Okunduğunuzu bilmek güzel bir his ama ortadan kaybolduğunuzda merak eden birilerinin olması daha güzelmiş :) Kurdelayı kestik blogu açıyoruz. Herkes yeniden hoşgeldi, tabi bizde..



3 yorum:

  1. Güzel güzel, aynen devam...

    YanıtlaSil
  2. Hayırlı olsun.
    Yalnız siteyi yenilediğimde zor yükleniyor sadece Efsane Kadro yazan yerin alt kısmı ve banner geliyor diğer taraflar bembeyaz yazı gözükmiyor 15-20 sn sonra yazılar ve sağ kısım geliyor belki sadece bende böyledir bilemiyorum.

    YanıtlaSil
  3. Sorun genel malesef. Yeni temadan sonra böyle şeyler olmaya başladı. Yarın bakacağız ve büyük ihtimalle çözeceğiz sanırım sorunu.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir