30 Temmuz 2009 Perşembe

Elano Galatasaray'da

Sportif Cümleler olarak söyledik, yazdık, çizdik. Daha yorum yok. Yorumları yarın geniş geniş yapacağız. Gece çıldırma gecesidir. Elano Galatasaray'da...

5 yorum:

  1. her 10 dakikada bir resmi siteye bakmaktan yorulmustun bir haftadir. elano basina ve bloglara yansidigindan hic umudum da yoktu acikcasi. ama nasil olduysa azcik sizinti olmus :)

    aynen soylediginiz gibi:
    "Dos Santos gibi gelen Brezilya'lılara lafım yok ama daha Brezilya Ligi'nden Avrupa'ya yeni gelmiş futbolcularıda Dünya yıldızı gibi göstermek yanlış. Dünya yıldızı Brezilya'lı getirmek istiyorsan Elano gibi futbolcuları falan alacaksın."


    hayirli olsun galatasarayimiza. tesekkurler haldun abimize. Insallah artik ozledigimiz yerlere geliriz yeniden ve bu yatirimlarin karsiligi alinir. Bomba gibi bir takim olduk. kaprislerden, huzursuzluklardan uzak basari dolu bir sezon dilegiyle.

    YanıtlaSil
  2. İstanbul' da yaşayanlar bi Taksim e uğrasın. DÜn Antu' da Elano gelirse Taksim' de soyunacağım postları dolaşıyordu :D

    Neyse kendimize dönelim :D Harika bir transfer. Şimdi kim nerde oynar yok sistem şu bu tartışmalarını bırakıp herkes transferi kutlasın. Teşekkürler Haldun ÜStünel.

    YanıtlaSil
  3. Haldun Abi 1
    Burak Abi 2 zaten :p :D

    Hayırlı olsun.. Hoşgeldi Elano (:

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir