28 Temmuz 2009 Salı

Eto'o Olmak İstediği Yerde


Mourinho'nun "Sadece aptal bir teknik direktör Samuel Eto'o gibi bir oyuncusu olduğu için mutlu olmaz. Ben, şu anda Eto'o gibi bir oyuncuya sahip olduğum için mutluyum. Barcelona'nın Real Madrid kadar çılgın bir kulüp olmadığını düşünüyordum ancak onların da Real Madrid'den pek bir farkı yokmuş" ve "Eto'o'nun Barcelona'da yaptıkları ortada. Attığı goller, takıma yaptığı katkıyı kimse inkar edemez. Eskiden Barcelona için yaptıklarını şimdi de Inter için yapacak. Ben, Ibrahimovic ile Eto'o arasında bir fark göremiyorum. Benim değerlerim ölçüsünde bu transferin değeri 100 milyon avro" sözlerinin ardından Eto'o gaza mı geldi nedir takas konusunda zorluk çıkarmayı bir kenara bırakıp Inter'e gelmeyi kabul etti. Takasın Ibrahimovic & Barcelona ayağını burdan okuyabilirsiniz. Ben Eto'o & Inter ayağını yazmak niyetindeydim hep öylede oldu. Mourinho'nun açıklamalarına katılmamak elde değil. Bu adamı ne kadar çok sevdiğimi söylememe gerek yok sanırım. Kendine güven, şımarıklık ve ukalalığın en güzel kombinasyonudur Jose. Inter'i dahada ileri taşıyacak eminim. Az kaldı..

Jose Mourinho'nun da katıldığı imza töreninde, Samuel Eto'o'nun oldukça heyecanlı olduğu gözlendi. Hedefinin Inter forması altında büyük başarılar kazanmak olduğunu ifade eden Eto'o, "Inter çok kaliteli bir takım ve çok iyi bir teknik direktöre sahip durumda. Mourinho ile çalışmak istemediğim yönündeki haberlerin hepsi asılsız. Her futbolcu onun gibi bir teknik adamla çalışmak ister." dedi. Barcelona'yı ailesi gibi sevdiğini dile getiren Kamerunlu oyuncu, "İspanya'da çok güzel günler geçirdik, büyük başarılar kazandık. Profesyonel bir futbolcu olduğum için şu anda buradayım. Orada kalan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

İmza töreni antrenman öncesi yapıldı. Zira imzasının ardından hemen ilk antrenmanınada çıktı Eto'o. Yalnız hatırı sayılacak derecede büyüklükte bir pürüz var. Eto'o her ne kadar "I'm where I wanted to be (olmak istediğim yerdeyim)" desede ırkçılık burda da başına bela olabilir. Çünkü gerek Inter taraftarı gerekse Inter'in en büyük rakiplerinden birisi olan Juve taraftarları daha önce ırkçılık yüzünden ceza almış ve bu konuda sabıkalı duruma geçmişti. Eto'o'nun Barcelona'dan ayrılma sebeplerinden birisi olan ırkçılığın daniskasını İtalya'da yaşayıp yaşamayacağını ise bekleyip göreceğiz. Bakalım yağmurdan kaçarken doluya tutulacak mı?

Bu arada Eto'o Inter formasını giydikten sonra öpmemiş. Bunun sebebi olarakta öncelikle Inter taraftarının gönlünü kazanması gerektiğini ifade etti. Geçtiğimiz gün Zlatan imzaladıktan sonra Barça formasını öptü ya. Sanırım minik bir göndermeydi bu. Şunu söylerken Mourinho'nun yüzünün aldığı şekli düşünüyorumda muzur muzur gülmüştür herhalde. Kaçırdım o anı tüh :) Eto'o Inter'e Ibra Barça'ya hayırlı olsun. Alan memnun satan memnun bizede yazmak düşüyordu yazdık bitti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir