10 Temmuz 2009 Cuma

Hido Toronto' da


Hidayet' in Toronto ile anlaşması sonunda resmilik kazandı. Orlando Sign&Trade yöntemi ile Hido' yu takasta kullandı. Dün takasın bir bölümünü yazmıştık, takasa Orlando' nun da katılımıyla takas netleşti.

Hidayet Toronto ile anlaşarak doğuda kalmayı tercih etti. Birçok şey söylendi Hidayet' in bu tercihi ile ilgili. Asıl amaç para diyenler oldu ama Hidayet' in bu seçiminde en önemli etkenin eşi olduğu biliniyor. Hidayet' in eşi; hem Toronto şehrinden hem de şehirde birçok Türk yaşamasından çok etkilenmiş. Umarım kendileri için iyi olanı tercih etmişlerdir.

Bana kalırsa Portland' ı seçmeliydi Hido. Genç bir takımın lideri konumunda olacaktı orda. Hem Portland şu anda Nba' in en genç ikinci takımı. Sürekli play-off' u zorlayacaklar. Toronto' nun ise ne yapacağı muamma. Hidayet belki ailesi için en doğruyu seçti ama kariyeri için aynı şeyi söylemek oldukça güç.

Şimdi Toronto' yu ele alalım. Toronto; Avrupalılar için en ideal takım. İlk beşinde iki tane Avrupalı var; Calderon ve Bargnani. Şimdi bu sayı üç olacak. Bu da Hidayet' in uyum süresini azaltır kanaatimce.

Kadrosuna bakarsak Toronto' nun Calderon-Derozan-Hido-Bosh-Bargnani beşi ile çıkacaklar muhtemelen. Kadroda gerçek bir pivot yok. Pivottan ziyade takımda savunma yapacak görüntü de yok. Toronto her maç 120 tane yer; 120 tane atar gibi görünüyor. Ayrıca Nba' in en kötü koçlarından biri başlarında. İşleri çok zor. Play-off yapmaları bana göre pek mümkün değil. Umarım yanılırım da Hidayet' i play-off' larda izleme fırsatı buluruz.

1 yorum:

  1. hidayetimize hayırlı uğurlu olsun inş daha büyük başarılara imza atar

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir