11 Temmuz 2009 Cumartesi

Kepez Fırtınası

Kepez Belediye muhteşem hamleler yapıyor. Transferin en hızlı takımı konumundalar. Yaptıkları hamlelere bakınca Fitch ve Traylor' u ellerinde tutamayacaklar gibi görünüyor. Zaten tutmaları da akıllıca olmazdı. Şu durumda bile hücumda bir top yetecek mi Kepez' e ciddi endişelerim var. Biz transferleri değerlendirmeye çalışalım.

Alex Gordon, geçen sene ligimizin en iyi performans veren yabancılarındandı. Oyak ile muhteşem bir performans sergiledi. Oyak' ta 65 bin dolar gibi inanılmaz düşük bir ücrete oynuyordu. Şimdi Kepez onun için biraz kesenin ağzını açmıştır ama yine de yararlı olacağını düşünüyorum.

Ekene İbekwe de geçen sezon küme düşen Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi' nin en etkili oyuncusuydu. Alex Gordon gibi topla oynamayı seven bir oyuncu. Halo Ağa ikisini idare etmeyi başrabilirse çok iyi katkı alabilir bu oyunculardan.

Jovo Stanojevic Beşiktaş ile anlaşmıştı ama daha sonra ayrılmıştı hatırlayacaksanız. Kendisini pek izleme fırsatı bulamadım ama iyi bir oyuncu olduğu söyleniyor. Umarım Kepez' e faydalı olur.

Yerli hamlelerine gelirsek: Erdem Türetken, Nedim Dal, Bora Sancar, İlkay Okay ve Ersin Görkem ile anlaştılar. Özellikle Ersin ve Erdem hamlesi çok önemli hamle Kepez gibi takımlar için. Yerli rotasyonu fena sayılaz, yabancılar da iyi, bu sene çok can yakabilir Kepez.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir