11 Temmuz 2009 Cumartesi

Memo Kontrat Uzattı

Çok büyük bir sürpriz oldu benim adıma Mehmet' in kontrat uzatması. Daha önce opsiyonunu kullanmayıp; bu sene takımda kalacağını bildirmişti, şimdi de kontrat uzattı. 2 sene için 21 Milyon Dolar değerindeymiş kontratı.

Memo çok büyük hata etti bana göre. Hidayet 5 yıllık kontrata imza atarken kendisi sadece 2 yıllık imzaladı. Kontratı bittiğinde 32 yaşında olacak ve o yaştan sonra uzun ve iyi bir kontrat alması çok zor Memo' nun. Kendisini garantiye almalıydı, niye böyle bir şey yaptığını anlamadım.

Kendisi için mantıklı olanı bu sezonu Utah' ta tamamlayıp 2010 pazarına girmekti. Orda illa ki uzun süreli ve kendisi için iyi bir kontrat kapabilirdi ama o bunu tercih etmedi.

Memo' nun takımda kalması seneye Boozer' ın gidişi olarak yorumlanabilir mi? Bir de bu var tabi. Utah lüx vergisi ödeyecek zaten. Bir de Millsap sınırlı free agent. Kendisine yapılan teklifi karşılamaları zor görünüyor ama böyle bir yeteneği de ellerinden kaçırmak istemeyeceklerdir. İşi çok zor Utah' ın.

Umarım kendisi için her şey iyi gider. Kendisini yine konferans finallerinde, all-star' larda görürüz. Her şey gönlünce olsun Memo.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir