10 Temmuz 2009 Cuma

The Matrix Dallas' ta


Dallas Mavericks akşam saatlerinde duyurduğumuz haberde olduğu gibi Shawn Marion'ı takas etti. Takasa Toronto'nun yanı sıra Memphis de katıldı. Üç takım resmi olarak anlaştı.

Kesin olan takas paketinde göre Dallas Mavericks, Shawn Marion (5 yıl - 39 MD), Kris Humphries ve Greg Buckner'ı alırken,

Memphis Jerry Stackhouse'u aldı. Stackhouse'un buyout parasını Dallas verecek.

Toronto Raptors ise Devean George ve Antoine Wright'ı alacak.


NbaTurka sitesi takasın resmiyete döküldüğü haberini geçti. Aslında bütün takımlar için faydalı bir takas oldu gibi görünüyor. Biz kendimize göre değerlendirmeye çalışalım.

Öncelikle Dallas' tan başlayalım. Kadrolarına Marion' u kattılar ve Stackhouse' u elden çıkardılar. Marion' un iyi bir guardın elinde nasıl performans verdiğini hepimiz biliyoruz. Phoenix' te Nash ile rakamları zirvedeydi. Şimdi Kidd ile yine aynı Marion' u görebileceğimizi düşünüyorum ben. Bu takastan sonra Josh Howard' ın durumu kritik aslında. Şimdi onu bir takasta kullanacaklar mı? İki numaraya kaydırılabilir söylentileri dolaşıyor ama ben buna pek sıcak bakmıyorum. Kendisini bir takasta kullanmak Dallas için daha iyi olacak gibi görünüyor.

Toronto açısından bakarsak tek amacın Bosh' u elde tutmak olduğunu anlamak zor değil. Marion' a kontrat verselerdi Bosh' u diğer sene kaybedeceklerdi. haklı olarak onlar da bu takasa girdiler. Ayrıca Antonie Wright da fena bir oyuncu değil. Derozan ile beraber o mevkiyi idare ederler sanırım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir