2 Temmuz 2009 Perşembe

Shaquille O'Neal & Roger Federer

Geçtiğimiz hafta başlattığımız nba ile ilgili anketimiz hangisi yeni takımında daha başarılı olur ve Wimbledon tek erkeklerde kim şampiyon olur anketlerimiz bugün itibarıyla sonuçlandı oy veren bütün okuyucularımıza öncelikle teşekkürü bir borç biliriz. İlk anketimiz Wimbledon ile ilgiliydi. Sezonun 4 Grand Slam turnuvasının 3. sü olan Wimbledon'da şampiyonluk ipini kim göğüsler diye sormuştuk. Şıklarımızın arasında Roger Federer, Andy Murray, sürpriz bir isim ve ilgilenmiyorum vardı. Rafael Nadal'ın sakatlığı ile turnuvanın şüphesiz mutlak favorisi durumuna gelen Federer bizim anketinde mutlak favorisi durumunda. Anketteki oyların %81'lik bir oranını Roger Federer şıkkı alarak birinci sıraya yerleşti. Oyların %11'i ilgilenmiyorum şıkkına, %7'si ise sürpriz bir isim şıkkına dağıldı. Dünya klasmanında Nadal ve Federer'den sonra 3. sırada gelen Andy Murray'e ise şans tanımadık. İş tenis olunca pek ilgi göstermiyoruz sanıyorum ama olacak ben inanıyorum. Bir gün hepimiz futbol dışındaki sporlarada ilgi göstereceğiz ki bu hepimizin içinde bende varım.

NBA'de sezonun bitmesinin ardından takas dönemi başladı. Herkes kadrosunu güçlendirmek veya salary'sini rahatlatmak için çeşitli takaslara giriyor. Bizde öne çıkan üç takasdan hangisinin daha verimli olacağını sormuştuk. Shaquille O'Neal in Cavs'a gitmesine %37 oy çıktı. İkinci olarak Vinca Carter'ın Orlando'ya gidişine %35, Richard Jefferson'un Spurs yolunu tutmasına ise %27 oy çıktı.

Gelelim bu haftaki anketlerimize. İlk anket geride bıraktığımız Konfederasyon Kupasına ikinci anket ise yeni transferlerimizle ilgili. Konfederasyon Kupasına damgasını vuran şey nedir? Benim oyumun nereye gideceğini anlamak zor değil eğer takip edenlerdenseniz. Bakalım kaç kişi kahrolsun vuvuzela diyecek. İkinci ankette Galatasaray'ın aldığı hangi futbolcu yada futbolcular başarılı olur? Bu ankette yeni bir uygulamaya gidip birden fazla oy verebilmenizi sağlıyoruz. Yani şıklardan ikisine, üçüne, dördüne birden oy verebilirsiniz.

2 yorum:

  1. Ben hiç biri olamayacak' a oy verdim. Totem yapıyorum :D

    YanıtlaSil
  2. Bende rakip takımın taraftarları verdi zannediyorum ya püü utan utan :D:D

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir