10 Ağustos 2009 Pazartesi

Futbol, Atletizm, Basketbol Bir Arada


Geride bıraktığımız hafta başlattığımız 3 anket bugün itibariyle sonuçlandı. 3 anketten biri futbolla, biri basketbolla, biride atletizmle ilgili olduğundan böyle bir başlık tercih ettim. Anketlerden ilkinde Avrupa'da yapılmış önemli transferleri inceledik. Dedik ki; Transflerlerden hangisi takımına daha yararlı olur? Bu anketin şıkları arasında C.Ronaldo, Kaka, Ibrahimovic, Eto'o, Tevez, Benzema, Adebayor, Diego, Felipe Melo ve Owen vardı. 160 oyun olduğu ankette açık ara farkla zirvede Zlatan Ibrahimovic yer aldı. Inter'in artık kendisine dar geldiğini belirten Zlatan Eto'o + 40 milyon euroya Barcelona'ya transfer oldu bir kaç hafta önce. Zlatan anketimizdeki oyların %38'ine 61 oy ile sahip olurken Ibra'nın en yakın takipçileri 20 (12%) oy ile Cristiano Ronaldo, 18 (11%)'er oyla Diego ve Kaka, 17 (10%) oy ilede Eto'o oldu.

İkinci anketimizde bu haftasonu başlayacak olan Dünya Atletizm Şampiyonasına aitti. Şampiyonaya hazırlık olması için 100 metre koşusunu kimin kazanacağını sorduk. Şıklar arasında bu kulvarın en iyi iki ismi Usain Bolt ile Tyson Gay'in yanı sıra birde sürpriz isim şıkkı vardı. 80 oyun kullanıldığu bu ankette 66 (83%) gibi hatırı sayılır derecede yüksek bir oranla Usain Bolt adını zirveye yazdırdı. En büyük rakibi Tyson'ın 9 oy ve %11 ile ikinci olduğu ankette son sırayıda 4 oyla sürpriz bir isme gitti. Bu 4 oyun kimin için oylandığını merak ettim. Sürpriz ismi oylayan arkadaşlar bu yazdıklarımı okuyorlarsa yorum olarak isim belirtirlerse sevinirim :) Gelelim son ankete; bu haftaki son anketimizde Erkek Milli Basketbol Takımı Teknik Direktörü Tanjevic'in başarılı olup olamayacağını sorduk. Şıklar arasında olacaktır, hayatta olmaz ve kararsızım vardı. Oy kullanan 71 kişinin Tanjevic'e güvensizliğinin oranı 38 (53%) oy ile belgelenmiş oldu. Benimde çok sevdiğim ve başarılı bulduğum bir teknik adam değildir Tanjevic. Neyse başarılı olacaktır diyenlerin 21 (29%) oy kullandığı ankette kararsız olanlar ise 12 (16%) oran ile yer aldı.

Bu hafta yine 3 anket daha ekledik sol kısma. Anketlerden ilki geride bıraktığımız haftanın en önemli olayını soruyoruz. İkinci ankette Avrupa Ligindeki eşleşmelerden hangi takım yada takımlar playoffları geçip gruplara kalır diye soruyoruz. Son anket ise Şampiyonlar Ligindeki tek temsilcimiz Beşiktaş için. Sizce Beşiktaş Şampiyonlar Ligi gruplarında ne yapacak?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir