7 Ağustos 2009 Cuma

Galatasaray - Netanya Maçından Enstantaneler

Bi kere açılış resmi;
Your nightmare is(kabusunuz) come back again(geri dönüyor)!


Dünkü maçın Nonda dışındaki 3 kahramanı Barış, Keita ve Aydın'dı. Öncelikle Aydın; ha patladı ha patlayacak derken dün atom bombası oldu çıktı adam yahu maşallah :) bir maçta 3 asist yapılır mı ayıp be. Arda'nın gölgesinden ve o melankolik hallerinden kurtuldu aslanlar gibi olacak bundan sonra. Patlama işlemi başarıyla gerçekleşmiştir. Resimdeki ikinci isim Barış Özbek; Cristiano Ronaldovari hareketleri var Barış'ın biliyoruz. E gözden ırak gönüldende ırak demişler. Ronaldo İspanya'ya gitti out oldu. Yeni favori BÖ8 in. Galatasaray tarihinin önemli bir akşamıydı dün. Çünkü Avrupa Kupalarındaki 300. golü, dolayısıyla 3. dalyası olacaktı. 300. golde Keita'ya nasip oldu. Aleykümselam Keita. Tarihe geçerek geldin, hoşgeldin..

Geçen sezonun ortalarında vazgeçmiştim ben Nonda'dan. Artık gol kralı olsa dönüp bakmam demiştim. Lincoln ile ikisini aynı kefeye koyarak. Hangimiz kızmamıştık ki zaten. Sözleşmeyi yenileyip yatanlar kervanına katılmak niyetinde gibi bir hali vardı, kimse kusuruma bakmasın. Ama gönderilme korkusu mu, Rijkaard faktörü mü, paça tutuşması mı, yoksa hepsi birden mi etkiledi Nonda'yı bilmiyorum dünkü maçta hat-trick yaparak hem beni hemde bütün camiayı şaşırttı. Resimde attığı gollerden birinde dua ediyor sanırım. Sen bu maça dua et bencede. Bundan sonraki performansı daha iyi olur dilerim. Zira Milan Baros'u takımdan kesmek pek kolay olmayacak.

Aaa sahi Milan Baros demişken.. Bakın burda kimler var? Camianın taze gelini ve taze damadı, yeni evliler Milan ve eşi Tereza Frankova'da maçı tribünden izleyenler arasındaydı. Hoşgeldin yenge (:


Ah olmaz, olmaz, sensiz olmaz, sensiz olmaz.. Der Yalın akustik söylediği şarkıda. Şarkı aslında Gündoğarken'indir de ben Yalın'dan yazayım dedim yeri başkadır zira. Arda'yı görünce bu şarkıyı söylüyorum sürekli. Hani başı biraz sitemkâr orayı değilde. Bu yazdığım kısmı :)
Mor kaptan..
Sempatik insan..
Captain Tsubasa'nın Türkiye Şubesi..
Artık 10'suz olmayacak adam..
Nasıl güzel bir ikili oldunuz siz böyle yahu.
Bittim, bayıldım, hayran kaldım..




Bu arada Rijkaard'dan bahsetmişken hala rüya gibi geliyor yahu :) Rijkaard; hani şu Şampiyonlar Ligini kazanan, bugün Avrupa'yı kasıp kavuran Barça'nın temellerini atan adam dimi bu adam. Ve bu adam teknik direktör olarak arkasına eski açığı solunada kapalıyı alıp yürüyor. Gerçek değil bu yok, olamaz..
Zümrüd-ü Franka Kuşu


Geçen sene hatırlarsınız çıkan vukuatları, edilen lafları, yenilen hakkımızı, verilen cezaları vs vs vs.. Maçtan bir kaç gün önce bir yerde rastlaşıyorlar Galatasaray Başkanı Adnan Polat ve Federasyon Başkanı Mahmut Özgener. Adnan Başkan; Mahmut Beyi Netanya maçına davet ediyor. Mahmut Beyde sağolsun icabet ediyor. İnce başkan Adnan Polat.. Böylece Federasyon-Galatasaray gerilimide resmen bitmiştir. Resmedildi, görev tamamlandı :)




GO HOME MURDER ISRAEL!
Defolun! Gidişiniz olsun dönüşünüz olmasın!




Bi kaşkol alıp şöyle sallayamadım yanarım yanarım buna yanarım.



Ve maçın son, ayrıcada en güzel karesi budur işte. Emre Güngör bu takımın en sempatik, en yakışıklı isimlerinden bir tanesi. Buda maçın yakışıklısı olsun :)

3 yorum:

  1. Neden kaşkol sallayamadığını anlayamadım..!?

    YanıtlaSil
  2. Arda ile Rijkaard'ın fotoğrafını görünce aklıma unutulmaz bir fotoğraf geldi hemen. Yolun sonu benzer inşallah. Ve özellikle ellerinin birleştiği yere dikkat! Bu bir işaret olmalı yahu (:

    http://ultraslanmuharrem.blogspot.com/2009/08/yolun-sonu.html

    YanıtlaSil
  3. Olmayan bişeyi sallamakta zor olacağından sanırım :D bi kaşkolum bile yok :( :D:D

    Ouvv güzel benzetme :p kutlarım kardeşim (: İnşallah yolun sonuda benzesin..

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir