27 Ağustos 2009 Perşembe

Gökhan Güleç = Ortalama Futbolcu {Hiç Sanmıyorum}

Burak Yılmaz ve Serdar Kurtuluş'da olduğu gibi Tigana'nın genç ağına takılıp Beşiktaş'a transfer olan Gökhan Güleç Beşiktaş'ın ardından bir türlü dikiş tutturamadı. Denizlispor'a kiralık olarak gönderildikten sonra Bursaspor'a geçen Gökhan Güleç şimdilerde ise Kasımpaşa ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Bu bir yıllık sözleşmeden Gökhan Güleç'in gelecek sezon başka bir takıma gideceğini anlayabilirsiniz. Beşiktaş'a 20 yaşında transfer olmuştu ve gelecek vaad eden isimler arasında yer alıyordu. Tigana'yı biliyorsunuz gençlere önem veren teknik direktörlerin başında geliyordu. Ayrıca oyuncu izleme ekibi sayesinde de birçok genç futbolcuyu takımına kazandırıyordu. Gökhan Güleç'i de Beşiktaş'a kazandırmıştı ve çoğu maçta da forma şansı verdi. Ama dengesiz performansı, gol yollarındaki beceriksizliği ve Tigana'nın ayrılması derken Beşiktaş'la da yolları ayrılmıştı.

Gökhan Güleç'de ligimizin yeni modasına uydu ve Evliya Çelebi misali dolaşan futbolcular statüsünü kazandı. Geçtiğimiz sezon Ertuğrul Sağlam ile de dikiş tutturamadıysa bundan sonrada zor dikiş tutturacağını düşünüyorum. Gökhan Güleç'in kariyerinde hızlı düşüş devam edecek ve bir süre sonra kendisini tanımayacağız. Beşiktaş'ya oynadığında aslında bu futbolcuda iş var diyordum, zorluk derecesi yüksek maçlarda da forma giymişti ama olmadı. Kendisi Ümit Milli Takım'da da 13 kere forma giymişti. 23 yaşına geldi aslında hala futbolunun baharında sayılsada gelecek için bir ışık vermiyor. Gökhan Güleç nedir denildiğinde ortalama bir futbolcu bile diyemiyorum.

1 yorum:

  1. Adebayor'da Arsenal'e gittiğinde bildiğin kalasın tekiydi. Sonra n'oldu. Wenger takozu yonttu ve ondan golcü yarattı. Aynı misal. Bu adamların başındakine o zaman niye antrenör diyoruz. Yazık olmuştur kendisine. Çokta efendi biridir. Hani gece alemi falanda yoktur.umarım çıkış yakalayabileceği bir trend dönwemine girer.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir