27 Ağustos 2009 Perşembe

Geliyoruz!

Öyle pek adetim değildir maçlar öncesi gaza gelme yazıları Sportif Cümleler'de de denk gelmemişsinizdir hiç. Hani soru cevap şeklinde falan maç öncesi değerlendirmelerimiz olur tamam ama bugün böyle içimden geldi niye bilmiyorum. Totem yapıyorum diyelim. Bizle (Galatasaray) Fener her türlü çıkacakta zaten gitmişken Trabzon'uda götürelim be.. Gerçi işleri mucizeden falan geçtim Allah'a kaldı ama nasip belki oluverir. Birde ne yalan söyleyeyim Sporx'te gördüğüm şu resim hoşuma gitti.

Şimdi gelelim maçlara gecenin açılışını müsadenizde 5-0'ın rövanşında biz Estonya'dan yapacağız. 5 tane gol yemediğimiz sürece (!) hiç bir sıkıntı yok gibi duruyor. Tabi niyetimiz galip dönerek şu 7 maçtır puan kaybetmeme olayını 8 maça çıkarmak. Maç 21:00'de malesef Futbol Smart'tan yayınlanacak. Geçen maçtaki mesajımı yineliyorum. Bu maçı uyduda veren bir kanal olursa lütfen paylaşmaktan çekinmeyin :)

Gecenin ikinci maçı deplasmanda Sion'u 2-0 yenen Fenerbahçe'nin maçı olacak. Sarı lacivertlilerin de Şükrü Saraçoğlunda işi bitireceklerini düşünüyorum şahsen. İsviçre'lilerle oynanan bu maç ağustostaydı dua edelim. Yoksa soğuk takımlar pek yaramıyor bize malumunuz. Bu maçta yine Dsmart yayıncılığı ile ekranlarda olacak. Kanal ise Euro Futbol.

Gecenin son maçıda 22:00'de Trabzon'un maçı olacak. Gelen haberlere göre geçen sezonu 4. sırada bitiren Toulouse takımının iç sahadaki performansı çok başarılıymış. Taraftar desteği ile ablukaya alıp geçemeyecekleri ekip yokmuş gibi. Trabzon'un bu karışık halinde sonuç ne olacak bilmiyorum ama gönlüm Trabzon'dan yana ya inşallah kalırlar gruplara.

Maçlardan öncede akşam Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi için kura çekimi var. Şampiyonlar Ligindeki torbalar şu şekilde oluşmuş;

1. Torba; Barcelona, Liverpool, Chelsea, Manchester United, Arsenal, Sevilla, Bayern Munih
2. Torba; Lyon, Inter, Real Madrid, Cska Moskova, Porto, Sporting Lisbon, Az Alkmaar, Juventus
3. Torba; Glasgow, Olimpiakos, Marsilya, Dinamo Kiev, Atletico Madrid, Bordeaux, Beşiktaş
4. Torba; Kopenhag, Wolfsburg, Standard Liege, Maccabi Haifa, Zurih, Rubin Kazan, Unirea Urziceni, Debrecen

Sevilla, Lyon, Beşiktaş, Zurih grubunu temenni ediyorum Beşiktaş açısından. Hem tanıdık bildik isimler hemde Lyon gibi Zurih gibi deplasmanda çok yalnız kalmazlar. Kura şanslarının yanlarında olmasını temenni ediyorum.

1 yorum:

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir