30 Ağustos 2009 Pazar

Tobi'nin Vedası


Danimarka'nın B.T gazetesinde yer alan haberde, sözleşmesi 31 Mayıs 2010 tarihinde bitecek olan Linderoth'un, eski takımı FC Kopenhag'a dönmeye sıcak baktığı vurgulandı. Tecrübeli oyuncu, B.T'ye yaptığı açıklamada, "Sözleşmemin bitmesine bir yıl kala eve dönüşü düşünme zamanın yaklaşmaya başladığını, ülkem İsveç ya da Danimarka'ya geri dönme imkanının mümkün olabileceğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Tobias'ı gerçekten çok sevdik, çok değer verdik, güçlü gördük, Lincoln transferinden bile daha iyi transfer dedik ama olmadı, olmaz, olmayacak malesef. Olmayacağının artık Tobi'de farkında ki açıklamalar yapmaya demeçler vermeye başladı. Kendisiyle Elfsburg ve Kopenhag'ın ilgilendiğini biliyoruz. Belkide en doğrusu ülkesinde yada komşu olan Danimarka'da oynamasıdır artık. Tobi ile yazdığım bir önceki yazı çok sert eleştirilere maruz kalmış ve blogda ciddi bir beyin fırtınası yapılmıştı. Yazının içeriği Tobias'ın yine yeniden sakatlanmasıydı. Evet menüsküstü herkesin başına gelebilirdi ama benim bile sabrım kalmamıştı artık Tobi konusunda. Her defasında tekrar umutlanıp tekrar sakatlığını görmek Tobias sevdiğim bir futbolcu olduğundan gerçekten çok acıydı çünkü.

Birde işin Galatasaray tarafı vardı ki çok onurluca bir duruş sergilemiştik aslında. Diğerleri futbolcuları sakatlanınca sözleşmesini dondurup hemen yerine yenisini bakma yoluna giderken bizim Tobi'yi bırakmayışımızın arkasında duruşumuzun 3. senesiydi bu yıl. Ayrıca her şerde bir hayır vardır misali Tobi'nin olmayışı bize Mehmet Topal gibi bir adamı kazandırmıştı ki İngiltere'den İspanya'ya bir çok takımın ağzını sulandırıyordu. Geçen sene Tobi'sizlikten Mehmet'i bulan Galatasaray bu senede Mustafa Sarp gibi bir adam buldu ki kimselere değişmem. Ne yalan söyleyeyim Mustafa o kadar kusursuz oynuyor ki bana Tobias'ı unutturdu :) Tobias kesin kararını ocak ayından sonra vereceğini belirtmiş. Ara transfer döneminde yani. Dilerim o zamana kadar toparlar ve gitmesi daha kolay olur. Verdiğin emekler için teşekkürler Tobi..

2 yorum:

  1. Ben bu adamın geçen sene devre arasında satılmasınıbile yazmıştım. boş yere takımda tutup para ödedik. Lincolnden bile verimsiz oldu performansı.

    YanıtlaSil
  2. evet, üzülerek de olsa linderoth'dan artık faydalanamayacağımız gerçeğini kendimize kabul ettirmemiz gerekli, linderoth'Da kışları soğuk ve yağışlı iklimlere, kuzeylere gitmek istiyor. hoşçakal galatasaray'ın raikkonen'i.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir