24 Eylül 2009 Perşembe

Arda & Aziz Yıldırım Zirvesi

Severim kendisini, iyi çocuktur zira. Akıllıdır, büyüğü, küçüğü bilir, karizmatiktir, kaptandır, 10 numara adamdır. Ama işin aslı biraz fazla iyi niyetlidir. Kendime benzetirim bu özelliğini. Herkesi kendi gibi görür safım da kimsenin içinde kötü niyet aramaz. İnsanlar seni fenomen etmiş hayatlarına, daha 22 yaşındasın a çocuk. Biraz daha dikkat etsen, görüştüğün adamları seçsen nasıl güzel olacak bir bilsen. Yanındaki beyefendi {Fenerbahçe Kulübü Başkanı} iyi bir insan olabilir, hatta kanatsız melek bile olabilir. Fakat bu adam senin takımının yüz yıldır en büyük rakibi olan bir camianın başkanı değil mi? Başkanından seni 30 kere istemiş alamamasına rağmen uslanmamış. Televizyonda bir daha istemiş "Arda seni Galatasaray'lı yapar bak uyarayım" cevabını aldıktan sonra gülerek konuyu kapatmış. En azından kapatır gibi yapmış. Sen daha ne oturup geyik yapıyosun bu adamla? Hemde biz senin Emre Belözoğlu'na abi demene dayanamazken..


Yukarıda yazdıklarım işin komplo teorisi tarafı esprisi falan tabiki :) Kimse ciddiye alıp arıza çıkarmasın lütfen. Ben bu haberi ilk gördüğümde yazmayacağım demiştim, birazdan belirteceğim sebepler yüzünden. Fakat yazmalısın, yaz konulu öyle çok baskı geldi ki kıramadım etrafımdakileri. Arkadaşlar, gençler, büyüklerim.. Arda'nın en ufak bir kötü niyeti yoktur malum buluşmada. Kendisi bayram günü bir alışveriş merkezinde dolaşırken Aziz Bey, Semih ve eşine rastlar. Büyük, küçük bilir saygı gösterir dedik ya demin. Aziz Yıldırım'da, Semih'te Arda'nın büyüğüdür {her ne kadar geçen sezonki derbide birbirlerine girselerde..} saygıda kusur etmez bu adam kimseye. Bayram günü oturup konuşmasında ne yapsın. Siz beni istemiştiniz ama ben size yar olamam pardon deyip çıksın gitsin mi? Tabiki oturup sohbet edecek.. Bir iki lüzumsuzda bunu "Arda Fenerbahçe'ye Doğru" diye flash haber vererek aklı sıra tiraj artıracak. Kimse tasalanmasın. Artık ne Aziz Bey Arda'yı ister, ne de Arda bu konuda herhangi bir açıklama yapar. Adnan Polat'ın sözleriyle açıklamak gerekirse; "Arda, Galatasaray'ın ruhudur. Galatasaray ruhunu satmaz" Kimse Arda'ya saygılı bir insan olduğu için kızmasın, köpürmesin. En doğrusunu yapmış. Bende olsam kuvvetle muhtemel bende aynısını yapardım. Rekabet taç çizgilerinin arasındaki bölgede. Bunu farkettiğimiz an zaten kardeş kardeş geçinmeyi öğreneceğiz :) Bu yazıda bir nevi kıssadan hisse olsun..

ps: Aslolan yazının tepe resmi değil ikinci resimdir. Ne mutlu Haldun'lara, Arda'lara.. Ne mutlu Galatasaray'lı olana :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir