8 Eylül 2009 Salı

Eurobasket 2009:Hedef Bulgaristan


Dün harika bir oyunla Litvanya' yı deviren Milli Takımımızda sıradaki hedef Bulgaristan. Maç bu gece 22.15' te oynanacak ve millilerimiz 2/2 yapmaya çalışacak.

Öncelikle bir üzücü haberle başlayalım. Engin Atsür ayak bileğini burktuğu ve eski sakatlığı nüksettiği için; Ömer Onan ise dün ateşi 39 dereceye kadar çıktığı için bugünkü maçta forma giyemeyecekler. Bu iki oyuncunun olmaması guard rotasyonumuzu olumsuz etkileyecek. Elimizde 3 tane guard kaldı. Ender-Kerem ve Sinan. Özellikle Sinan' a çok iş düşecek. İki numarada alternatifsiz görünüyor. Zaman zaman çift bir numarayla oynatıp onu dinlendirebiliriz de tabiki.

Eğer biz dünkü savunma performansımıza yakın bir düzeyde savunma yaparsak ve hücumda da Hedo ve Ersan' a yardımcı oyuncu çıkarabilirsek; Bulgaristan savunmasını dağıtırız; hücumlarında da rahat nefes aldırmayız. Bu maçta pota altı oyuncularımızın performansını merakla bekliyorum. Dün Ömer erken faul problemine girdi ve kendisinden pek faydalanamadık. Oğuz iyiydi fakat üzerine iki üç tane adamı çektiğinde topu dışarı çıkarmayı öğrenebilse daha iyi olacak. Semih ise dün takımın en kötüsüydü bana göre. Umarım bugün kendisini toparlar.

Millierimiz iki oyuncusundan mahrum maça çıkacak bile olsa Bulgaristan karşısında açık ara favoridir. Bulgaristan bizim seviyemizde bir ekip değil. Umarım bugünkü maçı kazasız belasız geçip 2/2 ile yolumuza devam edeceğiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir