13 Eylül 2009 Pazar

Galatasaray-Beşiktaş Maçından Enstantaneler

Galatasaray'ımızın Beşiktaş'ı 3-0 yendiği maçın yazısını Burak yazmıştı gece yazısı olarak. Çokta başarılı olmuş kendisini burdan kutluyorum :) Bende Galatasaray'ın bazı maçlarından sonra yaptığım resimli anlatımımı yapayım dedim. İşin biraz daha görsel tarafındayım çünkü. Milli Takım Dönüşü Beklenen Futbol {Galatasaray:3-0:Beşiktaş} yazımıza burdan ulaşabilir maçın ayrıntılı analizini okuyabilirsiniz. Biz gelelim maçın fotoğraflarına ve önemli anlarına.

Galatasaray'ın defans hattı dahil her futbolcusu gol atmaya yakın oyunculardır. Bazen Servet çıkar atar o golü bazen Emre Aşık.. Orta sahada ise hem defansı yapan hemde hücuma yardımcı olan müthiş bir yeteneğimiz var artık, Mustafa Sarp. Mustafa'yı camiaya kazandıran Bülent Kaptan'a sonsuz teşekkürler. Bu adamıda Bosna maçında oynatmayanlara selam olsun :)

Mustafa Sarp ne kadar talihliyse Serdar Özkan'da o kadar talihsizdi dün. Bu benim işime gelir o ayrı tabi. Ama Serdar Beşiktaş'lı olmasına rağmen sevdiğim futbolculardandır. Manisaspor'da Arda ile birlikte oynadığı dönemde sıkı takipçilerinden biriydim. Üzüldüm Serdar adına..

Misafirimizdiniz ayıp ettik kusurumuza bakmazsınız artık :)

Yılın pankartlarından birisidir tartışmasız :)) Beşiktaş'lı ve Fenerbahçe'li arkadaşlar üzerine alınabilirler. Müthiş pankart olmuş yahu emeği geçenlerin ellerine sağlık :)

Saygıyla anıyoruz..

Sahada 11 Metin..



Maç sonucu!

Maçın golleri;

3 yorum:

  1. Yalnız Mustafa Sarp' ı ilk geldiğinde hiç beğenmiyordum. Kesinlikle bizim oyuncumuz olamaz diyordum. Hani bi deyim var ya burda kullanmayayım şimdi :P İşte o oldum resmen. Helal olsun Mustafa Sarp! Beni utandırmaya devam...

    YanıtlaSil
  2. Sabri'yle bir tutmuştun hatta evet hatırlıyorum :D terminatör gibi adam be neresini beğenmiyodun bilmiyorum :D:D

    YanıtlaSil
  3. :D :D :D
    İlk geldiğinde ne bilim ısınmadım çok düz adam dedim ama işte sonuç ortada. Helal olsun :P

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir