9 Eylül 2009 Çarşamba

Sportif Cümleler'de Sonbahar..

Farkeden olmuştur mutlaka öğleden beri kapalıydık. Bir kaç gündür fellik fellik tema arıyorduk. Eski tema biraz kasmaya biraz göz yormaya başlamıştı zira. Şu anda ekranlarınızda gördüğünüz bu temayı seçtik beğendik. Temanın şıklığı ve asaleti gerek beni gerekse Burak'ı görür görmez çarptı. Başta biraz sıkıntı versede inadım sayesinde (:p) altından kalktık ve gördüğünüz hale geldi. Çok uğraştığımdan mıdır nedir bana inanılmaz şık görünüyor. Renkleri hasebiyle de sonbaharı andırdı bana. Hazır sonbahara girdiğimiz günlerde buda blogun bahar temizliği olsun. Sağ kısımdaki resimler benim favorim. Bilhassa ikinci sıradaki Kaptan ve Wizard of oz müthiş oldu :) Dilerim herkes benim kadar beğenir. Bir minibüs arkası cümlesiyle yazıyı sonlandıralım; "şikayetlerinizi bana, memnuniyetlerinizi dostlarınıza bildirin" :)

Sportif Cümleler

9 yorum:

  1. Takip edenlerin yorumlarını umursadığınızı bildiğim için söylüyorum. Bence diğer temanız daha güzeldi.. + kelime doğrulamayı kaldırabilir misiniz :)

    YanıtlaSil
  2. Bana sorarsanda bu tema daha güzel :) Eskisininde güzel yanları vardı ama çok sorun çıkartıyordu. Değişiklik biraz mecburi oldu. Kelime doğrulamaya bakalım tabi :D:D

    YanıtlaSil
  3. Öncelikle yeni formatınızı kullanılırlığından dolayı beğendiğimi belirtmeliyim; renk çok şık, kontrast okunurluk açısından uygun...Gerçekten klas duruyor; tebrikler! Bir de eleştiri arkasından: Bir Galatasaray taraftarı olarak değerlerimizin geçtiği slayt show'u çok seviyordum (rahmetli payidar ağabey nerede şimdi?); aynı şekilde dünyadan büyük sporculara atfettiğiniz diğer slayt show'u da (emile zatopek, sergei bubka, michael jordan istiyoruz)...Son olarak "namus" ve "izindeyiz" pencereleri bence biraz "kör göze parmak" misali olmuş; sizinki gibi apolitik ve elit bir blog'un bu değerlere sahip olduğu yine "bence" gayet açık ve net anlaşılır durumda, tekrarı aç olarak masaya oturup bir porsiyon yedikten sonra gaza gelerek ikinci porsiyon iskender'i söyleyip ilk çatalı ağzınıza attığınız anda aldığınız tada benziyor...lezzetli ancak ilki gibi değil!

    YanıtlaSil
  4. Slaytları bende çok seviyordum ama slaytlar malesef blogu acayip kasıyordu. O slaytları oluşturması çok zordu ama bende seviyordum :) Bloga da belirli sayıda resim eklediğimizden herkesi koyamadık. Bayrak ve Atatürk ile ilgilide bunlar olmazsa olmaz. İzindeyiz ve Namus kelimelerini de özellikle yazdım. Eleştirileriniz için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  5. Güzel durmuş sonbaharı her zaman sevmişimdir (: Eline sağlık ablacım

    YanıtlaSil
  6. Öncelikle günümüzün hayırlı geçmesini temenni ederim.Hepimizinde bildiği gibi sel felaketi ve şehit haberleri bizi üzdü,yasa boğdu.Herkesin başısağolsun.Yüce Türk askeri bizi her zaman gururlandırmıştır hepte böyle olucak.

    Temaya gelirsek pek iç açıçı şeyler diyemiycem.Fakat şunuda belirtmekte fayda var, siz bi emek vermişiniz çabalamışınız elinize sağlık.Sezarın hakı sezara.Eleştirmin olumsuz kısmına gelınce, hiç beğenmedım renk seçimi konusunda çok karamsar olunmuş,iç açıcı olabılırdı.Yazılar ortalı bır şekilde olabılırdı.Bence daha yaratıcı olmalıydı.Biraz tıkış tıkış olmuş, emınımkı SİZ daha iyisini yapabılırdınız.

    İlk temayı çok beğenmiştim,ikinci temaya ilk başta ısınamadım ama sonradan kendisini çok sevmiştim.Tabi sizi buna iten nedenler var bu nedenlerden ötürü oldu bu değişiklik.Keşke zorunda kalmasaydınız diğer temayı sevmiştik biz.

    Herşey için teşekkür ederim bizi güzel yazılarınızla tanıştırdınız.Biz okuyuculara değer veriyorsunuz.Bize vakit ayırıyorsunuz.Sağolun, emeğinize sağlık.

    YanıtlaSil
  7. öbür tema daha iç açıcıydı ama buda güzel elinize sağlık

    YanıtlaSil
  8. Temayla ilgili en güzel yorumu Berkan yapmıştı aslında :D:D

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir