16 Ekim 2009 Cuma

Bir Darbe de Eto'o'dan


Inter'in Kamertunlu golcüsü Samuel Eto'o'nun hafta sonu oynanacak olan Genoa karşılaşmasında sahada olmasının şüpheli olduğu söylendi. Sakatlığının hala kendisini rahatsız ettiğini söyleyen Eto'o'nun salı günü Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak olan Dinamo Kiev maçında hazır hale gelmesi için çaba harcanıyor. Tecrübeli futbolcu Il Corriere dello Sport gazetesine yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Sağ ayağımda hala birçok acı hissediyorum. Inter doktorları ağrılarımı azaltabileceklermi göreceğiz. Salı günü sahada olmalıyım çünkü kesinlikle kazanmalıyız. Bizim için son derece önemli bir maç."Samuel Eto'o'nun yanı sıra Diego Milito'nunda sakatlık sıkıntısı olmasından dolayı teknik direktör Jose Mourinho'nun forvet hattında David Suazo ve Mario Balotelli'ye yer vermesi bekleniyor.

Burak sabah Jose'yi yazmış iki Inter haberi üst üste gelecek ama hazır laf Jose'den açılmışken bende bir Inter'e bakayım durum ne dedim. İyiki de bakmışım. Zira Jose'nin işi bu sefer sahiden zor. Adam da sıkıldı haliyle sürekli şampiyon olup Avrupa'da bir şey yapamamaktan. Inter'in ve dolayısıyla İtalya'nın kredisi bol olmasa belki Inter, Şampiyonlar Ligi'nde gruplara bile kalamayacak. Yok artık o kadar da değil diye düşünüyor insan evet. Ama Inter'de bu talihsizlik varken cidden o kadar yani. Geçtiğimiz hafta Milito'nun sakatlandığını ve hemen hemen bir ay sahalarda olamayacağını yazmıştık. Bu bir ayın üçte birlik kısmı geride kaldı aslında. Milli takım arası sağolsun.. Ama bundan sonra Jose'nin işi sahiden zor. Çünkü Milito'nun ardından Eto'o'nun da sakatlığı var artık. Ağrıları yüzünden rahatsız olduğunu ve oynayıp oynayamayacağını bilmediğini söylüyor sürekli. Forvet hattı infilak etti yani.


David Suazo ve Balotelli'ye görev verileceği yazılmış haberde. Şimdi bu durum David ve Balotelli için bir şans. Çünkü hem Eto'o'nun hem de Milito'nun aynı zamanda sakatlanması yedek olan iki oyuncuyu otomatikman takımın asları arasına getirir ki bu her futbolcuya nasip olmaz. Hafta içi oynanacak Şampiyonlar Ligi maçında bu iki futbolcunun Inter'e bir galibiyet getirmesi halinde Jose'nin Eto'o dönsede iki futbolcuyu oynatabileceğini düşünüyorum. Eto'o alışıktır zaten Barcelona'dan yedek kalmaya. Guardiola'nın lafıyla yedek kalabiliyorsa, Mourinho'nun disiplini altında gık diyemez bence :) Yarın Genoa deplasmanına çıkacaklar. Genoa deplasmanında atılacak gol ve goller David ve Balotelli'nin güven tazelemesi için çok önemli olacaklar. Bir aksilik çıkmazsa izlemeyi düşünüyorum o maçı. Bakalım nasip :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir