18 Ekim 2009 Pazar

Günün Fotoğrafı {Yılmaz Vural}

İlginç adam şu Yılmaz Vural. Her zaman sansasyonel olaylara imzasını atmaktan geri kalmıyor. Son vukuatı ise Milli Takım teknik direktörülüğüne aday olması. Verdiği demeçte Milli Takım teknik direktörlüğü ile ilgili şunları söylüyor;
"Yeteri kadar deneyim isteniyorsa tecrübeliyim, Avrupayı biliyorum, daha düne kadar bu ülkede pro lisansı olan sadece bendim. Pro lisansı biz sokaktan almadık. Doayısıyla uzmanlıksa, eğitimse ben talibim, Yılmaz vural olarak milli takıma talibim. Ancak yanlış anlaşılmasın Fatih Terim kesin olarak ayrılacaksa bu göreve talibim. Neden diyeceksiniz? Ne istiyorsunuz teknik adamdan? Söyleyin bana. Neler olmalı bir teknik direktörde. Türkiye'de 25 yıldır 20 takım çalıştırdım. Bu ülkeyi benden daha iyi tanıyan biri olabilir mi. İki tane akademi bitirmişliğim var. Burada bir uzmanlık olayı bulunuyor. Uzmanlığım var bu işi yapabilme gücüne sahip biriyim.

Yabancı istiyorlar, Alman da istiyorlar, ben aynı zamanda Alman vatandaşıyım. Başka kriterlere de uyuyorum. Geride kalan 25 yılda insan yıpranıyor. Ben salak mıyım milli takımın başına geçmeyeyim."
Siz ne dersiniz? Yılmaz Vural gerçekten Milli Takım'ın başına geçerse başarılı olabilir mi?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir