18 Kasım 2009 Çarşamba

Arda Turan Domuz Gribi Oldu

Haberlere şöyle bir göz gezdirmek için Sporx'i açtım. Ana sayfadaki haberlerden birinde Arda Turan domuz gribi yazıyordu ve flash haber olarak girilmişti. Gözlerime inanamadım resmi siteyi açtım. Haber maalesef doğruymuş buradan okuyabilirsiniz. Tedavisine hemen başlanmış ve bu tedavi pazartesiye kadar sürecekmiş. Gözümüzden sakındığımız Arda'nın domuz gribi olduğunu öğrendik biraz önce. Kaptan'a tüm kalbimizle acil şifalar diliyoruz. İnşallah hem tedavi hem de bizim dualarımızla kurtulacak ve yeniden takımın başındaki yerini alacak.
Bilgilendirme: Arda Turan

Futbolcumuz Arda Turan’ın burun akıntısı, ateş ve genel halsizlik şikayetleri ile başlayan sağlık sorunu için yapılmış olan testlerinin bugün çıkan sonuçlarında H1N1 test sonucunun pozitif olduğu saptanmıştır. Futbolcumuz konuyla ilgili detaylı olarak bilgilendirilmiş olup, başlanan tedavisine düzenli bir şekilde devam edilmektedir.

Sağlık durumu iyi olan ve istirahata alınan kaptanımızın, takımdan ayrı olarak, 23 Kasım Pazartesi gününe kadar özel tedavisine devam edilecektir.

Galatasaray Futbol A.Ş.

5 yorum:

  1. geçmiş olsun ardamıza:( atlatır neler atlattı o..

    YanıtlaSil
  2. İyiki risk grubunda değil ve sporcu olması dolayısıyla çabuk atlatacaktır. Risk grubunda değilsen normal grib gibi bu hastalık. Geçmiş olsun tekrar ve keşke Roma'ya tatile gitmeseydi. Bence orada kaptı şifayı.

    YanıtlaSil
  3. Tam yazıyı yazdım bir baktım sizde yazmışsınız, sanırım Roma'da kaptı hastalığı, gerçekten çok üzüldüm.

    YanıtlaSil
  4. allah tumm hastalarımıza ve sonra arda mıza acıl sıfalar versın duydukca karamsar bır hal almaya basladı bu durumm allah turku korusun

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir