20 Kasım 2009 Cuma

Kara Bir Bulut Üstümüzde {Sabır Galatasaray}

Dün resmi siteden yapılan açıklamada domuz gribinin sadece Arda ile sınırlı kalmadığını öğrenmiş bulunuyoruz maalesef. Açıklamada;
Duyuru

Kulübümüz Futbol Akademisi personeli ve oyuncularından toplam yedi kişide, A/H1N1 enfeksiyonu bulguları tespit edilmiştir. Şu anda ülkemizde salgın halinde bulunan enfeksiyon göz önünde bulundurularak tedbir amacıyla U18, U17, U16, U15 ve U14 takımlarımızın antrenmanları, 24 Kasım Salı gününe dek iptal edilmiştir.

Buna bağlı olarak bu yaş gruplarındaki müsabakalarımızın ertelenmesi için yaptığımız başvuru Türkiye Futbol Federasyonu tarafından uygun görülmüştür.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
diyor. Arda'nın olayını hazmedemeden bir de bu çıktı başımıza. Önlem olarak yapılmış bir durum elbette. Dünya'da tek domuz gribi virüsü taşıyan insanlar Galatasaray'lı futbolcular da değil. Ama insan üzülüyor ister istemez. Tedavileri yapılacak iyileşecekler bundan kimsenin şüphesi, endişesi yok. Dikkat edilecek ve takım bir şekilde toparlanacaktır yeniden. Antrenmanların ertelendiğini zaten biliyorduk. Bir de Federasyon'a başvurulmuş maçların ertelenmesi için. Arda'nın haberi ilk geldiğinde Manisa maçını tatil ettirir bunlar gibi çok seviyesiz yorumlar okumuştuk. Tek bir futbolcu için -bu futbolcu Arda bile olsa- maç tatil ertelenmez. Galatasaray bunu bilecek kadar profesyoneldir. Ama altyapı olayında durum farklı birden fazla futbolcudan şüphe edildiği için Coca Cola Akademi liglerinde oynanacak olan Galatasaray-Pendik U14 - U15, Sakarya - Galatasaray U16, Galatasaray - Sarıyer U18 maçlarının ertelenmesi için Futbol Fedarasyonu'na resmi başvuru yaptılar. Gençlerimize şimdiden geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum.

Öte yandan Arda'nın durumu da hızla iyiye gidiyormuş. Galatasaray Sağlık Kurulu Başkanı Mehmet Kurtoğlu'ndan alınan bilgilere göre, Arda'nın iyileşme sürecine girdiği öğrenilmiş. Kaptanımızın 37 derece ateşinin olduğu, ancak hafif sayılabilecek bir biçimde hastalığı atlamak üzere olduğu belirtilmiş. Bu habere ne kadar sevindiğimi söylememe sanırım gerek yok :) Pazartesi bir gelsin ilk işim Galatasaray.com'u açarak antrenmanı beklemek olacak. İnşallah 10'u yeniden izleyebileceğim. Arda'dan fırsat kalmadı pek ama diğer kaptanımız Işıl'da ameliyat oldu yeniden. TTT Riga maçından sonra çekilen mr sonucunda ameliyatına karar verilmişti. Fcn Blog'un yaptığı habere göre; Işıl, Prof. Dr. Ömer Taşer tarafından Acıbadem Hastahanesi'nde ameliyat oldu. Başarılı oyun kurucumuzun menisküsünün dikilmesinin yanı sıra diz kapakçığını tutan tek bandındaki sorun giderildi. Oyuncumuz gördüğü tıbbi müdahaleler sonrasında en az 4 ay sonra salonlara dönebilecek. Başta da dediğim gibi Arda'dan Işıl'a pek dönememiştik bu vesile ile ona da tüm kalbimizle geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. 10'ları özledik..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir