22 Kasım 2009 Pazar

Müjde!

Beklediğimiz haber dünkü antrenman raporundan geldi. Kaptan hastalığı atlatmış, virüslerden temizlenmiş olarak takımın yeniden başında. Manisa maçında oynamasını beklemiyoruz -istemiyoruz da dinlensin biraz- ama antrenmana bile çıkmış olması benim için tamamdır. Pazar olmaz da cuma olur. Hiç farketmez :) 10'un dönmüş olması bile yeterli benim için. Sabah 10:30'da başlayan antrenmanda Arda'nın katılmış olduğunun haberini akşam aldım. Havalara uçtum diyebilirim. Hasta olduğunu ilk gördüğümdeki hâlimi hatırlıyorum da.. Daha önce kalbiyle ilgili sıkıntısı olduğunda da çok üzülmüştüm. Ne oluyorsa bu çocuğa oluyor yahu! Nazar mı var birinin kötü bakışları mı var nedir anlamadım gitti.

Resmi sitede günlük olarak verilen idman raporunda Arda için;
Tıbbi yeterli süreyi hastalık bulgularından arınmış olarak geçiren Arda Turan’ın, sağlık ekibimizin süregelen takipleri sonucunda daha önce ilan edilen maksimum süreden hızlı iyileştiğinin tespit edilmesi üzerine, oyuncu bu sabah antrenmanın tümünde takımla birlikte çalıştırıldı.
dendi. Buna çok fazla sevinmemin bir de sebebi var tabi. Şöyle ki; biz 10'u pazartesiden önce beklemiyorduk. Zira hasta olduğunu haber veren yazıda tedavisinin pazartesiye kadar olacağı, gerekirse dinlendirileceği, Manisa maçında olmayacağı söyleniyordu. Bursa maçı için bile çoğu kişinin şüphesi vardı. Yapılan açıklamalarda tedbir amaçlı yedek bekleyeceği söyleniyordu. Ama o tahmin edilenden 2 gün önce sahada, 3 gün önce Florya'da oldu. Bu habere kim sevinmemiştir ki? İşte bu yüzden bu haber müjdedir. Manisa maçını kenardan bizle birlikte izlesin. Bursa maçına kadar dinlensin. Sonra yine çıkar aslanlar gibi oynar hiç birimizin de şüphesi yok.

Bu arada dün akşam Fenerbahçe'nin, Beşiktaş'a 3-0 yenilmesiyle liderlik şansı doğdu. Şu an Fenerbahçe'nin 31 puanı 15 averajı var. Bizimse 28 puan 14 averaj. 1-0 yenersek eşitleriz, 2-0 yenersek lideriz. Benim takımlardan Manchester 3-0, Inter 3-1 yendi dün. Sıra Cimbom'da bir 3 gol de aslanlardan bekliyorum. Arman için, forman için, bizim için, liderlik için oyna Cimbom'um!

2 yorum:

  1. bugün aldığım en güsel haber serap!!!!teşekkür ederimmm:))uçtum havaya yha resmen elimdeki çayı döktüm

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir