18 Aralık 2009 Cuma

Artık Yalnız Değilsiniz

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u taraftarı olmadığı için kızıyoruz, ligde yerinin olmadığını söylüyoruz ama oynadıkları futbol ve Abdullah Avcı faktörünü göz önüne aldığımızda ligin renkli takımlarından birisi olduğunu düşünüyorum. Futbol taraftarlarla güzel, taraftar olmadan gerçekten izlenen maçın bir tadı olmuyor ama Belediye'nin oynadığı pozitif futbola, rakip kim olursa olsun sistemlerinden asla ödün vermemelerine, sürekli genç futbolcuları kazanmak için çabalamalarına baktığımda çok takdir ediyorum. Futbola belediye desteğini ayrı olarak eleştiririz ama IBB'nin şu yapılanmasını taraftar potansiyeli olan bir Anadolu kulübü yapsa çok önemli yerlere gelebilir. Süper bir bütçeye sahip olduklarını düşünmüyorum ama Abdullah Avcı faktörü her maçta seyircisiz oynama cezası almış, büyük handikaplarla başlayan takımını çok iyi yerlere getirdi.

Fotoğrafa gelirsek artık IBB'nin taraftar potansiyeline sahip olduğunu düşünüyorum. Yani 20 kişilik dev bir grup artık IBB'nin maçlarına geleceğe benziyor. Hatta artık yalnız değilsiniz diye pankart açmışlar. Böyle bir takımın taraftarının olmaması ve Olimpiyat Stadı gibi ekstra bir handikap yaratan stadda maç oynamaları ama bu takımın 23 puanla 9. sırada olması çok ilginç bir durum. Fotoğraf bana sorarsanız son zamanlarda gördüğüm en iyi kare.

1 yorum:

  1. BU MAÇA KENDİ İMKANLARIMIZLA GİTMİŞTİK.10 DK DIŞARDI BAĞIRDIK BİZİ İÇERİ ALMALARI İÇİN,ÇÜNKÜ BİLET PARAMIZ YOKTU,VE BİZLERE BİLET VERİLDİ SONUNDA.SİZİN DESTEĞİNİZLE BU KAREDEKİ GRUBUMUZ HIZLA BÜYÜYOR.LÜTFEN AMA LÜTFEN YALVARIRIM SİZLERE BİZİM SESİMİZİ YÖNETİCİLERİMİZE DUYURABİLİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİZ.BİZ SADECE DESTEK İSTİYORUZ.BİZ ONLARI YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ ONLARDA BİZLERİ.BASKETBOL ŞUBESİ BİZİ YALNIZ BIRAKTI SİZ BIRAKMAYIN.BAĞLANDIK BİR KERE NE YAPALIM!!!

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir