1 Aralık 2009 Salı

Mourinho Klası

Inter'in haylaz teknik direktörü Jose Mourinho'dan yine inciler dökülmüş geçtiğimiz günlerde. Haftasonu en yakın takipçilerinden birisi olan Juventus ile maç yapacak Inter. Bu haftaki sonuçlara baktığımızda ise en yakın takipçisi Milan ile 7, Juventus ile 8 puan fark olduğunu görüyoruz. Alıştığımız, bildiğimiz Inter yine ligi domine etmeye ve Avrupa'da pek de başarılı olmayan sonuçlara imza atmaya devam ediyor. Juventus cephesinden birisi Inter'in Barcelona'ya Nou Camp'ta 2-0 mağlup olduğu maçtan sonra İtalyan futbolu için kötü oldu demişti. Jose de hemen cevabını vermiş bu konunun. Juve'nin Şampiyonlar Ligi'nde kaybettiği maçlardan dem vurarak hem de.. Mourinho diyor ki; "Barcelona'ya yenilmek İtalyan futbolu için kötü mü? Evet, ama Bordeaux'a deplasmanda veya Zürih'e sahanızda yenilmek kadar kötü değil". Juve'liler de haketmiş yani. Adama dinime küfreden müslüman olsa derler. Kendin ne yapabildin ki Inter'i eleştiriyorsun?

Geçen hafta İtalyan basınında çıkan iddialarda, Inter'in Şampiyonlar Ligi'nden elenmesi durumunda, Moratti'nin Mourinho'yu kovacağı iddia ediliyordu. Inter şansını son maça bıraktı. Galip gelirse üst tura çıkacaktır. İstediği sonucu alacağını düşünüyorum ben. En azından umuyorum. Tabii Jose'nin bu konuda da bir fikri mevcut her zamanki gibi :) Jose; "Benim hakkımda çıkan haberleri okudum, ama benim için problem değil. Inter beni kovarsa, bir haftaya yeni bir takımın başına geçerim" diyor. Bu cümleleri duyduktan sonra aklıma fesat fesat fikirler düşmedi değil itiraf etmem gerekirse. Acaba diyorum Jose göndersinler diye özellikle mi puan kaybetmesini sağlıyor takımının Şampiyonlar Ligi'nde. Akıllı adam nihayetinde. Düşününce çok da mantıksız gelmiyor. Sonuçta bu kadar senedir Inter'de, lig şampiyonluğu dışında bir adım ilerleme yok. Sıkılmıştır mutlaka. Bir de yeniden Premier Lig hayali var malum..

1 yorum:

  1. Yesinler kendi ne yapmış ki Şlde kimi yendi Kiev'i nasıl yendi şansa, Rubin Kazan karşısında galibiyeti kaçıran yine Kazandı Barçanın iki maçında da resmen futbol olarak ezildi Senin gücün anca kötü italya ligine yeter...
    Bir hafta sonra Reale mi geçersin ah keşke diyorum 3 gıcık aldığım aynı paydada Christiana Mourinho Real Barça bunlara ders verdikçe kendimden geçerim bee (:
    Bilerek yenileceğini sanmıyorum o kadar da ahlaksız olamaz.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir