1 Aralık 2009 Salı

Santi Rijkaard

Haftasonu oynanan Bursaspor maçından önce teknik direktörümüz Frank Rijkaard apar topar Hollanda'ya, hamile olan eşinin yanına gitmişti. Bir sorun var diye paniklemiştik hepimiz. Fakat sorun yerine müjdeli bir haber geldi. Frank Rijkaard'ın baba olduğunu öğrendik ertesi gün. Rijkaard'ın bir oğlu olmuş adını da Santi koymuşlar. Santi babasını bizden aldı Bursa maçında. Kimi gazeteler ve yazarlar Rijkaard'ın arkasına bakmadan kaçtığını yazsalar da biz buna asla inanmadık tabii. Öyle saçma şey olur mu yahu? Neyse biz bebeğin haberini ilk resmi siteden öğrendik. Zaten eşinin hamile olduğunu öğrenince Rijkaard gitmeden önce, doğum için gidebileceğini tahmin ediyordum ben kendi adıma söylemem gerekirse. Bursa maçında minik Santi yüzünden Rijkaard'dan mahrum kalmıştık ve pek iç açıcı geçtiği söylenemez bu tecrübenin bizim adımıza. Neeskens'in rakip oyunucunun üstüne yürümesi falan hoş olmadı açıkçası. Neyse olan oldu biz önümüze bakalım.

Gelen son haberler Rijkaard'ın Pana maçında da takımın başında olmayacağını söylüyor. Kulüpten henüz bu yönde resmi bir açıklama gelmese de bugünkü antrenmanda da Rijkaard'ın olmaması dikkat çekiciydi. Takım yine Neeskens'in gözetiminde hazırlandı Panathinaikos maçına. Perşembe günkü maça kadar döner mi dönmez mi bekleyip göreceğiz sanırım. Rijkaard'ın takımın başında olması iyi olurdu da eşinin ve bebeğinin yanında olması şu sıralar daha doğru olacaktır şüphesiz. Bencilliğin lüzumu yok :)

ps: Fotoğraf için Devran'a teşekkürler..

4 yorum:

  1. Rijkaard ilk eşi Monique ile evliyken, ondan olan ikinci çocuğu olan Mitchel'in bakıcısı Stephanie Rucker ile ilişkiye girmiştir, daha sonra da bunu öğrenen Monique'in kendisinden boşanmasıyla Stephanie ile beraber yaşamaya başlamıştır ve Santi de stephanie'den olan çocudğudur

    hollanda basını bu konuya "Rijkaard'ın çocuk bakıcısından çocuğu oldu" şeklinde yaklaşmıştır belirteyim...

    YanıtlaSil
  2. Cuma gitti, Salı oldu hala gelmedi. Garip...

    YanıtlaSil
  3. allah analı babalı büyütsün amin

    YanıtlaSil
  4. Boşuna paniklemişiz. Benim yazmamı bekler gibi bugün dönmüş :D hoşgelmiş safalar getirmiş.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir