
Bir maçta Leo Franco'yu elbette kral yapmayacağım {hatta kendisi hakkında görüşlerim henüz değişmiş değil} ama böylesine bir performansa da alkış tutmak gerektiğini düşünüyorum. Bu maçta Agüero'nun, Forlan'ın ve Simao'nun birçok vuruşunu özellikle yer tutuşu sayesinde ustalıkla çıkardı ve kalesinde güven verdi. Umarım bu istikrarını uzun süre sürdürmeyi başarır ve benim de fikrimi değiştirir. Böyle oynayan bir Leo Franco, her zaman Galatasaray için iyi bir kazanç, Ufuk Ceylan için iyi bir idol olacaktır. Ama dediğim gibi istikrar şart. Bu arada Atletico Madrid taraftarları da maçın başında, ortasında, sonunda Leo Franco'ya sürekli sevgi gösterilerinde bulundular. Genelde Atletico taraftarları Leo takımdan ayrıldığı için mutlu şeklinde yazılar dolaşıyordu ama bu sevgiyi görünce Atletico taraftarları için Leo'nun önemi büyük dedim.
Çok seviyorlarsa geri gönderelim. :) Dün fena oynamamış olabilir, ama kendisi hakkındaki düşüncelerimde en ufak bir değişiklik yok.
YanıtlaSilBenim de düşüncelerimde ufak bir değişiklik yok ama dün iyi performanstan sonra hakkını vereyim dedim. İstikrarını Beşiktaş maçında kanıtlamak zorunda. Yoksa bir maç iyi, bir maç kötü kalecilerle işimiz var.
YanıtlaSilBence toparlama ihtimali belirdi. Bu maci iyi bitirmeseydi tum umutlar tukenmis olacakti.
YanıtlaSil