10 Mart 2010 Çarşamba

Birinci Yıl Şenlikleri Başlasın!

Aslında ilk 9 Mart 2009'da başladık blogu yazmaya. Fakat önceki akşam oynanan maç neticesinde düne maç yazıları sarkınca kutlamalar da çarşamba ve perşembeye sarktı. İki gün içinde çeşitli röportajlar ve genelde birinci yıla dair yazılar bekliyor bizi. Spor haberlerine pek değinebileceğimizi zannetmiyorum. İki gün içinde toplamda 2 bilemedik 3 yazı spora dair olur. Röportajların içindeki spor sorularını saymazsak tabii.. Blogun birinci yıl kutlamalarına geçmeden önce röportajlarımızı kabul edip, sorularımızın yanıtlarını ileten herkese çok teşekkür ediyorum. Yalnız bu iki günde yayınlanacak röportajlar değil elbette. Bir sene içinde yaptığımız söyleşilerin hepsine katılanlaradır bu sözüm. Teşekkürü bir borç biliyoruz. Çünkü blogu diğerlerinden ayıran biraz da bu röportaj olayı oldu açıkçası. Güzel de oldu :) Ama biri var ki teşekkürü gerçekten herkesten çok hakediyor. Evet röportajlarımızın hepsi gayet keyifli ve kaliteli oldu, fakat Ali Ece röportaj serisi -uzun olduğu için 1-2 diye bölümlendirmiştik :))- hem en keyiflilerinden biriydi hem de bizi bir basamak ileri taşıdı. Yalnız söyleşi olayında da değil, destek olma konusunda, yardımcı olma konusunda da ilk aklımıza gelen isim Ali Abi oldu her zaman. O bence yaşayan en özel insanlardan bir tanesi.

Ali Abi'den sonra bizzat teşekkür edebileceğimiz ikinci isim de Savaş Abi.. Onun voleybol yazıları sayesinde uzun zamandır isteyip yapamadığımız bir yönü daha oldu blogun. Özeni ve dikkati sayesinde Galatasaray'ın voleybol haberlerinde resmi siteyi bile geride bırakan bir duruma geldik. İsmen teşekkür edebileceğimiz diğer iki kişi kardeşimiz. Ufuk ve Berkan ki siz onları da gayet iyi tanıyorsunuz. Berkan, blogdaki basketbol yazılarının %80'ine sahip olan isim. Onun kinayeli bir şekilde olaylara yaklaşımı, kimseyle tartışmaya girmeden söylemek istediğini direk söylemesi, bizim onda en çok sevdiğimiz şey oldu. Ufuk'a dönecek olursak, blogdaki bannerlar hep ona ait. Bannerları geçtiğimiz ay içinde bir yerde toplamıştım. İncelemek isteyenler tıklayabilirler. Dünden bugüne Sportif Cümleler Bannerları :)) Ufuk da bu konuda bize bol bol destek oldu. Ayrıca kısa süre de olsa aramıza katılan arkadaşlarımız oldu onlara da teşekkür ediyoruz, onlarla birliktelik çok uzun sürmedi malesef, sağlık olsun.. Son olarak birinci yıl hazırlıklarında bize kenar resimlerine çerçeve ekleyerek destek olan Şebnem'e teşekkürler. Ama teşekkürlerin en güzellerini şu anda bu satırları okuyan gözler hakediyor. İnsanın okunduğunu bilmesi çok güzel bir his. Aynı fikirde olup birbirine destek olmak ya da farklı fikirlerde olup kavgaya dönüşmeden tartışabilmek çok keyifli. Bugüne kadar okuyan, yorum yapan, izleyicilere katılan, gruplara katılan, twitter'da takip eden herkese çok teşekkür ediyoruz.

İlerleyen saatlerde kutlamalara devam. Abartıyor muyuz? Evet abartıyoruz. O kadar emek verdik ki şimdi meyvesini yemek istiyoru belki de :)) Birinci yılımız kutlu olsun..

9 yorum:

  1. Bana sanki yıllardır varmışsınız gibi geliyordu. Malum her gün çarşaf çarşaf yazılar yayımladığınız için çok yoğun bir blog olduğunu görüyorduk ve yıllardır varmışsınız gibi etkide bulunuyordu bu. Ama 1 yılı dikkate aldığımızda bence çok iyi bir iş çıkarmışsınız. Size kutluyorum ve umarım uzun yıllar burayı yaşatırsınız.

    YanıtlaSil
  2. Güzel yorumlarınızın devamını dileriz :) Sizleri takip etmek benim için bir keyif

    YanıtlaSil
  3. İştahınızın kesilmemesi dileğiyle..

    YanıtlaSil
  4. Güzel bir kutla olacak umuyorum bu sıkıntılı 2 günde en güzel haber olsa gerek. ne ara geçti bir yıl anlamak mümkün değil. Gscimbomunda yazıda adı geçse daha mutlu olurdum nede olsa çok katkısı var diye düşünyorum ben dahil çok arkadaş oradak yazılarınızdan tanıkı 5-6 ay önce sizleri.

    YanıtlaSil
  5. Gscimbom'un katkısı nedir çözemedim :) Aksine buranın oraya çok fazla katkısı olmuştur.

    YanıtlaSil
  6. Başarılı ve mutlu nice yıllara.
    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir