
Şimdi ise bu haberlerin devamı niteliğinde birşey okudum ve Hagi'nin Neill'i kadroda düşünmediği şeklinde haberler çıkıyor. Bunu da büyük ihtimalle gerçekleşen ve gerçekleşmesi olası orta saha transferlerine bağlıyorlar ve Cana'nın da son maçlarda stoper olarak çok iyi iş çıkarması da çıkan haberlerde büyük etken.
Oysa Hagi'nin ne istediği ortada. Mücadele eden, savaşan futbolcuları istiyor. Bunu da saha içinden çok önce futbolcuların yüzünde okuyor. Misimovic'in kadro dışı kalması bu yüzdendir ve Cana'dan veya Kewell'dan da vazgeçememesi sebebi bu. Tıpkı Neill için olduğu gibi.

Bu tip haberlere de baktığımızda medyanın sürekli üzerimize geldiğini görüyoruz. İşte bu açıdan da Hagi'nin işi çok zor. Hagi'nin bir şekilde çıkan bu haberlere karşı cevabını saha içerisinde mutlaka vermesi lazım ve hiç gereği olmamasına rağmen kendini bir şekilde kanıtlaması şart. Yoksa Kewell gidiyor, Neill gidiyor, Cana iyi futbolcu değil, Baros mutsuz, Arda gidici, Culio'nun hiç artısı yok tarzında şeyler duymaya devam edeceğiz. Bu haberler de çıktıkça malesef Galatasaray içinden bazı kişilerin bile takıma yönelik umudu kalmaz ve umutsuzlar topluluğunu yaşamaya devam ederiz.
şahsi görüşüm taraftarın gitmesini istemediği kewell neill arda baros sezon sonu gidiecek.. taraftarın büyük çoğunluğunun nefret ettiği servet ayhan hakan balta takımda kalacak..
YanıtlaSil