19 Haziran 2011 Pazar

Survivor Geldi

Forlan, Reyes ve Ujfalusi'yi üçlü olarak düşündüğümüzde 3. numara Florya'ya adımını attı. Ama stili ilginç geldi bana, survivor'dan indi sanki Florya semalarına. Karakteri, ruhu yansıtan bir stil diyorum ve umarım kesmez o sakalları. Reyes'in de salı günü geleceğini belirtelim, bakalım asıl düğüm Forlan konusunda...

9 yorum:

  1. bence 3ü de çok gereksız transfer bu adam alınacaksa neıl neden gıder takımın yas ortalaması 30 oldu mu stoper yok sag-sol bek yok orta saha yok varsa yoksa hucum kanat ve forvet 3 yıldır sureklı aynı yere transfer demekkı problem baska yerde ama yok para yıne sokakta bıze yıne husran

    YanıtlaSil
  2. Kewell'a Neill'a yaşlı diyenler için gençleştiriyorlar takımı fena mı(!)?

    YanıtlaSil
  3. Hiçbir metal grubunda sırıtmayacak bir tarzı var adamın; bilekliklerinden, kolyesinden, dövmesine kadar. aslında biraz daha bakınca beatles'ın ikinci dönemi gibi de olabilir. vay be... bir kere de çirkin adam gelsin şu galatasaray'a =)

    YanıtlaSil
  4. Can sence Galatasaray tarihinin en çirkin futbolcusu kimdi, senin izlediğin :)

    YanıtlaSil
  5. Burak valla hatırlamıyorum, yani yabancılardan bahsediyorsak eğer. Van gobbel'in bile bir karizması vardı bir yerde. Knup'ları hatırlıyorum ben işte en fazla (ki o da güzel bir abimizdi) zaten de o zamandan bu zamana yok be abi, cidden yok =) Yani gelenlerin en kötü bir işvesi filan oluyordu. De Boer'un mesela kaşına hastaydım ben ki o da karizmaydı. Iliç filan punkçı gibiydi. Bilmem Song karizma bir zenci. Christian öyle, sakalı güzeldi.

    Türk diyorsak ama Cihan itici gelirdi, Hakan Ünsal da. Sen hatırlıyor musun çirkin yabancı geldiğini bize?

    YanıtlaSil
  6. Valla bu adam bana çirkin gelmiyor. Nereden baksan en sevdiğim tarz olan bir Death Metal grubu elemanı gibi duruyor herif :))) Sanki bir an önce sahneye fırlayacak ve brutal vokal yapacakmış gibi :)

    YanıtlaSil
  7. Batista olabilir ama o da yani kötü bir zenci değildi, top sakalı oynatıyordu adamı =)

    Ooo Atilla Çelik de gelmiş =) Senin gördüğün en çirkin yabancı oyuncu kimdi abi?

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir