10 Kasım 2012 Cumartesi

Bir Zamanlar Hasan Şaş ve Transfer Savaşı

Bursasporlu Baliç, Gaziantepsporlu Ayhan Akman ve Ankaragücü forması giyen Hasan Şaş dönemin üç gözde futbolcusuydu. Birçok takım bu futbolcuların peşine düşmüş ve rekor ücretler üzerinden dönen transfer savaşlarına şahit olmuştuk.

Amcam beni üç büyükler aralarında anlaştı diye kandırmıştı o zamanlar, belki de doğrudur, bunu bilemem. Fenerbahçe Baliç'i, Beiktaş Ayhan Akman'ı, Galatasaray ise Hasan Şaş'ı transfer etti.

Sonra bu üç futbolcu da Galatasaray forması altında buluştu, bunu da ek bilgi olarak ekleyelim.

Fotoğrafta ise Hasan Şaş var, onun üzerinden oluşan transfer gündemi. Dört büyük takım peşinde ve Fenerbahçe'nin bir adım önde olduğunu söylüyor haber.

Hasan Şaş'ın ise yolu Galatasaray'a düştü ve devamında gelen müthiş bir Galatasaray kariyeri. İçerisinde iyileri ve kötüleri barındıran ama ana temasında hırs ve mücadele kavramlarını işleyen...

2 yorum:

  1. Kariyerlerinin sonuna doğru, ister istemez bazı futbolcuların performansları çok düşüyor. Ve maalesef ki hep o halleri ile hatırlanıyorlar. Hasan Şaş da biraz bu ekolün kurbanı. Çok büyük hizmetleri var. Bir Beşiktaş maçı hatırlarım Hasan Şaş sakat ve oynayamayacak diye ne kadar üzülmüştüm. Son zamanlarında ise tüm taraftarlar olarak ne zaman gidecek takımdan kulübede uyuyor filan diye hayıflanıyorduk.

    Dilerim başarılı bir antrenörlük kariyeri olur.

    YanıtlaSil
  2. bu üçlüden en iyisi baliç olmuştu ama

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir