27 Şubat 2013 Çarşamba

Şimdi Schalke 04 Düşünsün


Bu itirazdan birşey çıkmayacağını Schalke 04 de biliyordu aslında ama yine de itiraz ettiler. Formalitedir bu tip durumlar, üzerinde de fazla durmamak lazım ama yaşanan süreç çok komik. Galatasaray, Uefa'dan iznini alarak bu transferi gerçekleştirdi ve futbolcunun ismini Şampiyonlar Ligi listesine ekledi ama Schalke 04'ün itiraz zamanlaması ilginç.

İlk maç öncesinde hiç durmadılar bu konunun üzerinde, ne olduysa ilk maç oynandıktan sonra oluştu böyle bir hava. Hatta Shanghai kulübünün de intikam almak için Schalke 04'e yardımcı olduğu bile söylendi ama beklenildiği gibi itiraz reddedildi.

Bunun üzerine Schalke 04 yarın bir açıklama yapacağını dile getirmiş. Ellerinde ne var ve neye dayanarak bu kadar iddialı adımlar atıyorlar bilmiyorum, bunu öğrenmek lazım. Benim yarattığım bir hayali senaryo var tabii, Shanghali onlara 1-2 belge yolladı bence Drogba'yla ilgili, onlar da buna dayanarak bu itirazı yaptı.

Bu tip durumlar Galatasaray'ı uyandırır, bunu da söylemek lazım. Ortamın gerilmesi Schalke 04'ün işine asla gelmez...

4 yorum:

  1. Schalke'nin itirazı tamamen prosedür hesabıydı. Onlarında kabul edilmesi gibi bir durumu beklemiyorlardı ki zaten itirazın zamanlaması bunu 72 saat içinde yapmaları gerektiği için. Türk usulü acaba bunlar aralarında anlaştı bizi yakacaklar diye düşünmek Almanlara göre değil.

    YanıtlaSil
  2. Ki Schalke'yle de Galatasaray'ın ilişkileri çok iyidir, Lincoln zamanından beri. İlginç oldu. Bence Shangai ile bir bağ kurmak bu itirazda imkansız birşey değil :)

    YanıtlaSil
  3. Hikmet KESKİN28 Şubat, 2013 08:37

    Ben bu itirazın motivasyon bozmak için yapıldığını düşünüyorum. Drogba gerçekten önemli bir performans gösteriyor Galatasaray'da ve gol atması gereken Galatasaray'ın forvette en zor tutulabilecek adamıdır kendisi. Onun motivasyonunu bozacağını umdukları bir girişim olabilir diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  4. Schalke yende nasıl yenersen yen mantığında hareket ediyor burdan anlaşılan ister sahada ister kağıt üstünde ama akıl var nizam var bunun bir sonuç vermeyeceği belliydi. Dahası bu tarz hareketlerin bizi fena gaza getirdiğini sanırım bilmiyor bu adamlar gerçi Drogba daha profesyonel bir adam çok etkilenmez ama Fatih hoca bunu Drogba üstünde bir şekilde kullanıcaktır.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir