22 Nisan 2013 Pazartesi

Süper Lig'de Akhisar Neyse, 1. Lig'de Ankaragücü Daha Fazlası


Akhisar Belediyespor gerçeği var Süper Lig'de. Müthiş bir iş başardılar, bu bir gerçek. Ama Süper Lig için Akhisar Belediyespor neyse, PTT 1. Lig adına Ankaragücü çok daha fazlası.

Gökçeklerin gazabına uğrayıp, geldikleri noktayı geçen sezon çok konuştuk. Hala da o sorunları çözebilmiş değiller ve günden güne eriyorlar. Kulüpte yarınını bilen birinin olduğuna da inanmıyorum ama bugüne müthiş bir şekilde tutunmuş durumdalar.

Kadroları her geçen sezon erezyona uğruyor ve maddi sorunlar malum ama PTT 1. Lig'de 31. hafta sonunda 29 puanları var. 7 tane galibiyet almışlar, son iki haftadır kazanıyorlar ve şansları çok az ama matematiksel bir şansları da var ligde kalmak adına.

Şu noktada olmaları müthiş bir iş, kutlamak gerekiyor. Mevcut şartlarıyla, ligin söz sahibi takımlarından biri olmaları, kolay lokma olmadıklarını göstermeleri büyük olay.

Kayseri Erciyesspor ve Çaykur Rizespor çok büyük ihtimalle Süper Lig'e adlarını yazdıracaklar ama sezonun takımı bana göre Ankaragücü olacak.

1 yorum:

  1. ve bu takım transfer yasağına rağmen yabancısız ve gerçek Ankaragüçlü Futbolcularla buralarda. Gerçekden son yıllarda bunca zorluğa rağmen böyle bir başkaldırış görmemiştim. Tebrikler ANKARAGÜCÜ.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir