6 Aralık 2014 Cumartesi

Canın Sağolsun Kaptan

Bugüne kadar Arroyo ile kazanıyorduk, bugün de Arroyo ile kaybettik. Bu seviyelerde, hele ki maçın o anında gelen hatanın telafisi olmuyor maalesef ama Arroyo'ya canın sağolsun demekten başka birşey gelemez elden. Kimsenin Arroyo'ya kötü bir söz söyleme hakkının olmadığını düşünüyorum, bu noktada, böyle mücadeleler gösteriyorsak bunda Arroyo'nun payı çok büyük. Yakın geçmişe dönün, Kızılyıldız maçında 50 dakika sahadan çıkmadı bu adam. Ötesi yok.

Kaybedilmemesi gereken bir maçtı, burası da bir gerçek. Neptunas deplasmanından galibiyetle dönmemiz gerekiyor. Bu zorlu virajlardan dönmesini bilir Ergin Ataman, mutlaka planı vardır ama hocanın da önünü açmak lazım.

Zor bir gündü gerçekten. Jawai'nin oyuna dahi girmediğini görüyoruz, dönemi tamamen kapandı. Voigoukas'la maça başlandı ama ondan da olmayacağı net belli. Patric Young yeni geldi. Dinamizmi, savunması çok değerli. Geldiği günün ertesi maça çıktı, bu yüzden sağlıklı değerlendirme yapamayız. Bu ortamda da koskoca pivot rotasyonu sadece Kerem Gönlüm'e kalıyor. Ama o yaşa ve 4 numara olmasına rağmen elinden gelenin en iyisini yapıyor. Bugün de takımı maçta tutan isim oldu. Helal olsun demekten birşey gelmez elden.

Ben de sıkıldım her maç eksikleri konuşmaktan ama konuşulması gerekiyor. Bu sezon maalesef kadro mühendisliğinde hatalar yaptık, acı gerçek şu zamanlar önümüze çıkıyor. Aradori de bunlardan biri. Savunmada zaten yok, hücumda olmasını bekliyorsunuz ama orada da kopuk kopuk. Bu maç hiç yoktu. Pocius penetreleriyle oraları iyi karıştırdı, savunmada hareketliydi ama sakatlıktan döndü, şut ritmi henüz oturmadı. Aradori'den beklediğiniz o etki de yok. Galatasaray'ın Patric Young transferine rağmen bir uzuna daha ihtiyacı olduğu gibi, 2-3 numara oynayacak bir isme de ihtiyaç var.

1 yıl eline top değmemiş Jamont Gordon'la daha kötüsü olmazdı, bunu söylemek lazım..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir