9 Temmuz 2015 Perşembe

Aydın Yılmaz Kasımpaşa'da


Ben Başakşehir'e gitmesini bekliyordum, Kasımpaşa'ya transferi bu anlamda beni şaşırttı ama sürpriz değil. İstanbul'da kalmak herkesin öncelikli tercihi ve Aydın Yılmaz'ın da düzenini bozmamak adına böyle bir karar aldığını düşünüyorum.

Daha önce de yazdım, Aydın Yılmaz'ın bu kadar uzun bir Galatasaray kariyeri olmasının herhangi bir açıklaması yok. Konya deplasmanı dersiniz, Braga maçı örneği verilir, bazı kritik anlarda yaptığı kritik işlerin ekmeğini yiyor deriz ama bunlar neden değil, başka birşey olmalı ama tarif bulamıyorum. 28 yaşına geldi, yollar ancak ayrıldı. Ötesi yok.
Kasımpaşa da kendi içerisinde küçülmeye gidiyor aslında. Önder Özen'le yolları ayırmaları da bu yüzdendi, yatırım yapamayacaklar, oysa geçmiş yıllarda olduğu gibi transferler bekleniyordu ama bu olmayacak. Rıza Çalımbay bu anlamda onlar için iyi bir tercih. 

Bundan sonrası ise onun adına nasıl geçer konusunda fikrim yok. Son yılları sakat geçiyor, bu sakatlıklardan kaynaklı oynama istikrarı yok. Geçen sezon çok az süre bulabildi, her bulduğu sürenin ardından da Galatasaray'daki son anları diyordum, haklı çıktığıma sevindim ama Aydın Yılmaz konusunun Galatasaray adına çok daha önce çözülmesi gerekiyordu. 

Aydın Yılmaz konusunda daha detaylı bir yazı okumak isteyenler linki tıklayabilir;

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir