22 Şubat 2016 Pazartesi

Galatasaray Umut Bulut'a Mecbur Değil


Umut Bulut'un 2016 yılında oynadığı maçlarda kaleye herhangi bir isabetli şutu yok. Şu fotoğrafta atamadığı gol ise mevcut durumun imzası. Burak Yılmaz'ın gidişinin Umut Bulut'a mecbur kalınması gibi yarattığı bir durum yok, Podolski'yi forvete çekebilirsiniz ama ısrar etmiyorsunuz. Bugün attığı gol ve ceza sahasında yaptıklarıyla nasıl oynanacağını göstermiştir. Genç bir isme de şans vermek mümkün ya da farklı bir düzen yaratmak. Galatasaray, Umut Bulut'a mecbur değildir. Donk dahi daha iyi forvet oynar, bunu abartmıyorum. Konyaspor maçının son 10 dakikasını hatırladım da, indirdiği kafa topları en az Eren Derdiyok tadındaydı. Orta saha veya stoper performansı çok vurdum duymaz ama Galatasaray'ın mevcut forvet durumu da budur..

3 yorum:

  1. Yıllardır yazılarını okurum. Senden lawal ve donk kıyaslaması yapmanı istesem.....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lawal da gelmiş olsa çok fark etmeyecekti. Galatasaray'ın orta saha kurgusu ile alakali bu. Aranan defansif profil ne Donk ne Lawal. 4 2 3 1 oynayacaksan.

      Sil
    2. Lawal daha yaratıcı, çok daha fazla yüreğini koyarak oynuyor. Donk ise iyi bir kumaş ama aşırı savruk ve verimsiz oynuyor.ama lawal dirençli chendju'nun da yüksek performans sergileye bilirdi.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir